-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
arabus
addikt
Fentebb is pont ezt irtam hogy átlagos üzemidő 1% alatt megy maxon a proci.
Viszont az átlagot mögötte nagy elánnal szeretik lehagyni az urak mint itt a kolléga is a 3700x-el.Pont van itthon 3700x igy tudom.
Az meg nagyon nem mindegy hogy az átlag 8w mint nálad vagy épp 70-140w.
És persze az sem mindegy hogy épp mint nekem három gyerekkel három proci+három vidkari megy legalább reggel nyolc este 10 közt.hokuszpk:az a baj hogy azt nem érted hogy a te minusz 80w-od valójában +94W.
-
törölt tag
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest