- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Nekem a "popókavics" 970 eksztrém4444Négy!!4 lapban a 8120 (neked is ez volt a kezdő kombód tudtommal) azt adta, hogy a nevéből az extrém a szívás mértéke.
Tettem én rá a VRM-re ventit, piszkáltam a biosban, egy jobb estén, játék közben bírta ugyan egy darabig, de utána hopp... jött a drop.
Sokadik nekifutásra untam meg, és vettem meg pont tőled a lapot, ami most is van.
Azóta is áldom az eget, hogy sikeresen megszabadultam a "popókavicstól".Szóval lehet zsonglőrködni, de érdekes, mióta "normális" lapban van, sokkal jobb a kapcsolatom a 8120-al.
Mert azt tegyük hozzá, nekem előtte nem volt AMD, csak VGA-ban.Amúgy Habugi, tudom, "Istenkáromlás", de csináld már meg Norbi tesztjeit a te gépeden, 4.0 GHz-en.
Elvileg ha igazad/igazunk van, látnunk kéne így is, és neki nem kéne szerelnie, "csak" neked szívniSzidhatsz az ötlet miatt, de szerintem így lenne a legegyszerűbb.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged