-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
IreN!CuS #2212 üzenetére
palifitom ha valaki leírja a véleményét akkor az már troll? Kb úgy csinálsz mintha ez a topik csak az amd fanoknak lenne, ha megnéznéd nekem is az van............
"Közöm nincs a témához ....,, A teszteket nem én csináltam és nagyon sok esetben elmondják mások is , hogy nincs akkora nagy különbség amekkorában itt sokan regélnek, a jövőt meg majd meglátjuk mit hoz erről addig kár vitázni míg nem ismerjük mit adnak ki.
IreN!CuS
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan, 7nm egyértelműen jobb energia felhasználást tesz lehetővé ezért erről kár is vitázni. Elismerem igazad van viszont az 5900x is szépen be tudja nyalni a 160-180 wattot ám a 7nm res procijával (tapasztalat) szóval az hogy az intel 14nm többet fogyaszt sztem teljesen rendben van,viszont a teljesítménye még mindig nem annyira rossz mint sokan írják ezt alá támasztja rengeteg játék teszt is.
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged