-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
hokuszpk #1705 üzenetére
Pont azt irtam. Gyerekbetegsegek kijottek, nem is valtottak. Azert ugranak 7nm. Egyebkent ez nem csak az Intel hibaja. Viszont elotte elen jartak ebben, es a Core2duo megszuletese ota taroltak a piac minden szegmenseben.
Ha belegondoltok, visszatekintve azert az AMD sokkal benabban oldotta meg azt a helyzetet, foleg mikor megjott a Core2Quad, alias Kentsfield. Reszben ennek is koszonheto, hogy ennyi evig konkretan csak egy listazott, erdektelen gyartonak szamitottak. Mert akkor nem kellett volna a 4 magos rendszerek ellen penzt olni, es kihozni a Windsor magos FX -eket, 2x2 -es osztasban. Szerintem eddig magasan ez viszi a primet a gyartoi mellefogas orokranglistajan, maga moge utasitve az NV FX kartyakat. Aztan jott a Phenom, ami szinten egy fatalis mellefogas volt, es ezt meg tudtak tovabb huzni, pedig latszott, hogy nem versenykepes.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest