Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Aktív témák
-
Den
veterán
Gondolom az intel hülye lenne liszenszelni az sse2-t, akkor még reménytelenebb lenne a p4-nek teljesítményben lépést tartani. Szerintem azért nem húzható, mert valahol itt a vége a k7-nek. Ez is szép amit idáig elért. Valahol 450 Mhz-től indult, most meg 1800 mhz... a p3 1 gigánál bedobta a törülközőt.
-
HEBI
senior tag
Ugy néz ki nem sok mindent változtattak. Egy kicsit jobb lett game és render oldalon, bár az sse2 nagyon hiányzik neki. Érdekes, hogy nem húzható. Én azt vártam volna, ettől .13 technológiától, hogy majd magasabb frekin is megy, de a széria még nem.
-
TommyGun
őstag
mindenesetre nem rossz dolog hogy a KT266a lapokba belemegy egy 2200+ Processzor...főleg mivel nem kell lapot cserélni hozzá....amelyikben megy a Palomino XP abban ez is....legalábbis ha az AMD álja a szavát....
-
[L]http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1635&p=1[/L]
Gyors, könnyen kilockolható,alig húzható. Én azt reméltem hogy húzásilag sokat fog dobni rajta a 0.13, merthát az 1.6+-os XP-m 1.9+ként is megy csak FSB emeléssel, itt meg a TB-t is max. ennyivel tudják feljebb húzni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Pixel 6a
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest