- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Gigabyte unveils Radeon RX 9070 XT AORUS and GAMING OC series
Jöttek gigákról is. -
yagami01
aktív tag
ASUS unveils Radeon RX 9070 XT TUF and PRIME GPUs, confirms 16GB memory
Ez a Prime dizájn amúgy nem is rossz szerintem. -
yagami01
aktív tag
Biztosan túl van már a többség ezen, de én most kerestem így rá és... szerintem nagyon szép lett a doboz. Nekem tetszik, dizájnos, illik a kártyához. És megszépíti a kártyát is, legalábbis számomra.
Úgyhogy a kivitelezés e tekintetben mindenképp zsír
-
yagami01
aktív tag
válasz
#09256960 #51171 üzenetére
Nagyon jó hír.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg visszajönnek és komolyabban veszik a GPU frontot is. Tetszett a 200-as szériánál a Toxic. Majdnem lecsaptam egyre aprón, de szerencsére nem tettem, mert kamu volt.
Amúgy jöttek képek EK hűtésekről. Nagyon jól néznek ki szerintem... -
yagami01
aktív tag
válasz
goodboy007 #50989 üzenetére
Ott lehet nagyobb lesz a 3090 előnye a VRAM miatt. Gondolom...
-
yagami01
aktív tag
Linus, ha valakit érdekel és nem látta: [link]
-
yagami01
aktív tag
Most! 6900 XT
És ott a 3090, valahol jobb is.
999$ -
yagami01
aktív tag
válasz
Malibutomi #50888 üzenetére
Zsír. Jó lenne, hogyha a 3090 is meglenne játékok terén legalábbis, ha VRAM-ban és a többiben nem is. Mindenesetre jó látni, hogy úgy tűnik, hogy procik után van az NV-nek is ellenfele. Főleg ha ezeket kapni is lehet majd és árban is jól lövik be őket. Kíváncsi leszek az árakra.
És a 2 GPU? Eddig még nem volt róla szó ha minden igaz. Vagy elkerülte a figyelmem.
November 18, 649$ ? Ha jól láttam. -
yagami01
aktív tag
Kb. 3080-al van egy szinten vagy nagyon picit jobb nála. Ha lesz 6900 akkor az mehet a 3090 ellen? Nem tudom, csak kérdezem.
-
yagami01
aktív tag
-
yagami01
aktív tag
Annyira nem követtem ezt a Big Navit, de ezt itt hagyom, hátha tényleg lesz belőle valami.
AMD Could Potentially Unveil Big Navi ‘RDNA 2’ GPU Powered Radeon RX 6000 Series Tomorrow
-
yagami01
aktív tag
válasz
Petykemano #37062 üzenetére
Ja, értem. Akkor... hagyjátok figyelmen kívül.
-
yagami01
aktív tag
Visszagörgettem, de nem láttam, hogy linkelték volna vagy szó lett volna róla, úgyhogy megosztom. Ha elkerülte volna a figyelmemet, bocsi!
"Our sources also suggested that the 7nm GPU looks better than expected. Unfortunately, our source did not go into specifics so we do not know if this means that yields are good or that the actual 7nm GPU is giving a performance/power consumption. Bear in mind that these are some of the first details coming regarding the 7nm Navi GPU, in addition to earlier rumors suggesting that we could see the GTX 1080 performance-level at $250 price range."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Router gondok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cyberpunk 2077
- Bestbuy játékok
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest