-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Saját topikodba? Mivan?
Probléma azzal van hogy nem tudod értelmezni amit olvasol, ezután abból indulsz ki hogy mennyiért vetted a kártyádat és indulatból tolod a bullshitet. Nem azzal van a baj hogy te kiadtál érte annyit hanem meg akarod magyarázni a bizonyítványt, szólok nem tudod....
Az amokfutásodhoz meg annyit hogy az örökbecsű viccet tudom idézni "egy őrült szembe megy az autópályán , milyen egy ház száz"...
Ha ez a leggyorsabb Navi nem veszek mert ez annyit tud mint a húzott Ti-m, ugye milyen érdekes NV-m van[ Szerkesztve ]
-
veterán
Te teljesen tudatlan vagy GPU-k területén, vagy 11 éves vagy, mindkettő megbocsájtható.
Még mindig ott tartasz hogy az AMD le kellene gyűrnie a 3090-et 600 dolláros áron Nekünk is van véleményünk arról hogy veszel egy GPU-t MSRP ár fölött 70%.al Rá pár napra bejelentenek egy GPU-t és azóta hisztizel, légy felnőtt nyelj egyet és .....[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem meg ne égesd magad már magad tovább
Írásba adom neked! Nagyon jó boltot csináltál 440k!!-ért a 10Gb-s 3080-al, AMD egy fos ha elérné is valami csoda folytán az NV teljesítményét akkor szar a driver ha nem szar a driver akkor sapka van rajta.
Engedd el van jó kártyát tudsz játszani agyonverni nem fogja semmi mostanában kész.ui:nézegess teszteket mennyit számít a proci 4k alatt...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Malibutomi #49464 üzenetére
Simán lehet hogy ez a 6900 volt és ott van még az XT ami récsap a 3080-ra 5-10%-ot.
Mellette most úgy érzem már nem reménykedés hogy jó...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FollowTheORI #49454 üzenetére
Ti és a 3080 között lesz, de 649? és kapható is annyiért?
-
veterán
Valszeg ebből sem lesz sok, szerintem itt előrébb van a Zen3-PS5-X ezután a Radeon.
De ha ez közel távol igaz lenne pff azért sok mindent meg magyarázna, mért is ilyen az Ampere start mert ez ami most folyik botrány, hogy már a gyártók adják 100% felárral a cuccost..
De amit most műveltek szerintem sokaknál kicsapta a biztit, ha közel van és kb ugyan annyi AMD veszek 100%.. -
veterán
-
veterán
Ha az a gyarto kuldi az eszkozt aki a tesztelni valot is van aki elhiszi? ez igy leirva is egy vicc. Csak. Szolom a telapo is kamu
-
-
veterán
320w-ot passians alatt eszik Tuning nélkül dobozban is felugrál 385-re a Trio, hát még tuning de az úgy néz ki nincs, mert tuning nélkül is chrashel.
Ez a Ampere tiszta AMD kártya lett
Tegnap beraktam a Ti FE-t elkezdtem bütykölni és az elején néztem fogyit 325-öt behúzott, na azóta feljebb ment jóval ránézek mennyi az annyi és az egy Turing. -
veterán
Mivel idé nem nagyon lesz 3080 nyugodt várakozás a Navira. Remélem közelébe tud lőni az AMD a 3080-nak .
-
veterán
válasz Alogonomus #48532 üzenetére
Én meglepődnék ha érdemben lehetne Bnavit venni idén.
-
veterán
Az a legjobb hogy Abu egy szoval nem mondta hogy ez a mostani Navi csak hogy kiserletezik az AMD mar ezzel
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Malibutomi #48111 üzenetére
Nem úgy néz ki ezekkel a bordákkal hogy annyira nem melegszik
-
veterán
válasz Petykemano #48043 üzenetére
Én pl. erősen ingadozom most mért jó az hogyha veszek egy 3080-at az AMD-nek Lehet hogy lecserélem majd de biztos nem 1 hónap múlva. Ha semmi még igéret sem jön szep 17-ig ez van.
-
veterán
válasz Petykemano #48040 üzenetére
Ha valamire való a Bnavi teljesen kretének az AMD-nél ha nem tolnak egy büdös nagy paper launchot 17-e előtt... Ha már ígérni sem tudnak az gáz.
-
veterán
válasz #32839680 #47567 üzenetére
Akkor nem ertetted mire valt :) Majd felhuzkodom a Reverbet ahol tok falsul megjelenik egy nem VR-re kitolt kep, tudom ez apro hiba, nem is hiba csak kis zokkeno
Megragadtam a lenyeget, nem az hogy mindenhol van bug/hiba akarmi, nem.... Mi a nagy gond a video kimenet valtasban ez a lenyeg gratzlalok[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz JóképűIdegen #47432 üzenetére
Ez csak AMD-nél gond? Csak pl most az 5%-al gyorsabb 2070S-em 248w szopokázik kicsit megrántva Ott kell a teljesítményhez de az AMD termelje az áramot.
Eddig ment a mantra hogy juj jaj fogyasztás pfff Vega kazán, most meg kuss a szállíngozó 300-400 wattos ipari inverteres videokártyákhoz.. -
veterán
válasz Dragbajnok #47398 üzenetére
Nem neked te, neki
-
veterán
válasz Dragbajnok #47393 üzenetére
Azzal nincsen baj csak értelmezni is kellene.
-
veterán
Alapvetően ugyis az dönt ki hogy árazza be a teljesítményét.
BigNavi ha csak a 2080Ti veri meg picit de 800 dollár nekem már tetszik( bilit készítem)
Csúcsban marad a király az NV kiad valami szörnyet horror áron na bumm, de ha az AMD
úgy gondolja hogy 2080Ti teljesítményt 1000+ dollárért ad na az bukta lesz.. -
veterán
válasz Shkiz0 #47327 üzenetére
Kb ez a helyzet, talán annyi a változás hogy nincs Raja Plusz ez a csaj egéssze tudja mit csinál, még egy dolog talán sokkal több pénz is van.
Jelen pillanatban nem balfaszkodnak CPU fronton sőtt zúznak.... ez is elképzelhetetlen volt pár éve.
Meglátjuk jó lenne egy kis szorongatás, ettől még nyugodtan lehet NV venni. -
-
veterán
válasz Alogonomus #47113 üzenetére
Meglesz a PS5 4k/120 FPS persze a menűben mindig hozni fogja... 4k/60 lesz egy játékban akkor már lehet tapsikolni.
-
veterán
válasz #32839680 #47056 üzenetére
Biztos vannak anomáliák, de én ezt már ilyen mantrának érzem, ilyen ultimate érv ha elfogy minden "szar a driver" Mondom ezt 5700XT tulajként, 2080S-t váltott.
Egy problémám volt nem jegyezte meg az egyedi venti profilom 2x megpróbáltam azóta megy AB-val az mindig fent van annyi... jöhet a BigNavi -
veterán
válasz Busterftw #47029 üzenetére
Alapvetően ez mért gond? Engem pl egyáltalán nem zavar. Ha VW akarok venni pl ott sem egyszerre jön az összes model, szepen sorban mindig legyen valami újdonság nem egyszerre. Ha szép ütemben követik egymást(na ez nincs meg ) mindig tudsz cserélni amikor sorra kerül.
-
veterán
"2080 Ti által bevezetett 2000+ dolláros árszinten" hogy?
-
veterán
válasz Petykemano #46910 üzenetére
Vagy az Intellel, főként mindig ott a gáz amikor szar a cucc ami jönni fog, iszonyat hype-ot lehet csapni aminek lehetetlen megfelelni, CPU-nál most az Intel GPU-nál emg valszeg megint az AMD fog cummantani.
-
veterán
válasz Busterftw #46787 üzenetére
Teljesen valós a probléma megjelenéskor, idő volt emgoldani , ez hiba egyet értünk ez van.
Meglátjuk ősszel megismétlődik vagy nem, lehet hogy az NV betlizik(kétlem) de pl szivem szerint BigNavit bennék, most hogy bele gondoltam lehet hogy én jól járnék ha lennének kezdeti problémák. Itt van egy nagy webshop ahol elég sok a vissza küldött és csere kártya, ha betli van 20-25%-al olcsóbban vehetek BigNavit -
veterán
válasz Busterftw #46784 üzenetére
Felteszek egy kérdést, szerinted kikkel lesz tele az internet akiknél probléma van(véleményem szerint a nagyrésze user error) vagy azoknál akiknél hiba nélkül működik? De komolyan te is verted már az asztalt hogy jó ugye? És hosszú posztokban leírtad mi működik hibátlanul, nem hanem használod és le sem szarod.
Ezek a postok azért jelennek meg mert álltalában a heaterek vagy akiknek gondjuk folyamatosan írják a postokat, legszánalmasabbja akinek nem is volt még a kezében sem ilyen kártya
Gondolom én leszek most az AMD fanboy.. leszarom én a pénztártám fanboy-a vagyok -
veterán
válasz #32839680 #46782 üzenetére
Mindennel van, én csak egy másik nézőpontot raktam a nagy gyalázásba Régi ATI/AMD is félve vettem meg az 5700XT-t pontosan a sok leírt gond miatt,aztán nulla gond igaz nem startkor vettem hanem fél évre rá.
Előtte vagy 2-3 gen NV volt azzal sem volt alapvetően gondom. -
veterán
válasz #32839680 #46780 üzenetére
Meg veletlenul sem, pl arra gondolom oszedobottban hogy mindenfele harmatgyenge ocska olcso cucc osszerakva es varjak a csodat az meg nem gyun :) Jo petsze erisnes sarkutott a post.
De komolyan ketdeztem hogy mifele 4k/fresync problem all fent mert en nem tapassztaltam. -
veterán
válasz Carlos Padre #46588 üzenetére
Lehet hogy mégiscsak olcsó lesz az Ampere
-
veterán
-
veterán
válasz Petykemano #45932 üzenetére
Az Taiwan nem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest