- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunder82 #480 üzenetére
Köszi, az ajánlatot. Most hirtelen a hűtés jut még eszembe... Sima léghűtésben gondolkodom. Láttam a képeiden a hőmérsékleteket. Neked milyen hűtés van rajta?
#481zsid : Elméletileg nincs. Gyakorlatilag a vmware vsphere 7 -el kompatibilis kell legyen. Más követelmény nincs... Most egy régi Xeon 5670 van 1366-os lapban.
Sokat gondolkodtam... mert sokféle platform van és eleinte nagyon a v4-re mentem volna rá...de eltelt az idő és az ár/érték arányban leromlott az a platform.
Mielőtt költség kalkulációt csinálok megpróbálom kiszűrni mi az amire nincs is értelme mert van kizáró ok... Hát így kerültem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest