- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarimre
csendes tag
válasz
BandiT85 #329 üzenetére
Hello. Én is hasonlóképp jártam majdnem. Gigabyte , Msi is írta ,hogy támogatja a ramokat aztán kiderült mégse. Vettem mindkét lapból aztán kiderült a ram a hibás. Vagyis nem hibás ugyanis INTEL alapokon hasít rendesen. Tesztelve lett Intel alapokon ls ott mentek rendesen. Threadripper vonalon meg csak sípolás villogás aztán se kép se hang. Én részemről nagyon nem vagyok megelégedve a rendszer gyorsaságával.
A gyorsaságnál már csak az instabilitása bosszantó. Néha rendesen kifagy csak úgy. Értem én,hogy a programok nagyon nincsenek jól megírva több magra de még a winfos sem. Na de az,hogy néha megfagy. Teljesen alapon megy nincs húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest