- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarimre
csendes tag
válasz
BandiT85 #329 üzenetére
Hello. Én is hasonlóképp jártam majdnem. Gigabyte , Msi is írta ,hogy támogatja a ramokat aztán kiderült mégse. Vettem mindkét lapból aztán kiderült a ram a hibás. Vagyis nem hibás ugyanis INTEL alapokon hasít rendesen. Tesztelve lett Intel alapokon ls ott mentek rendesen. Threadripper vonalon meg csak sípolás villogás aztán se kép se hang. Én részemről nagyon nem vagyok megelégedve a rendszer gyorsaságával.
A gyorsaságnál már csak az instabilitása bosszantó. Néha rendesen kifagy csak úgy. Értem én,hogy a programok nagyon nincsenek jól megírva több magra de még a winfos sem. Na de az,hogy néha megfagy. Teljesen alapon megy nincs húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest