Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinyák
őstag
@propetya85 ajánlásával ryzen balance séma legfrissebb csipszet driver. És egy EDC 1 .-es beállítás elég szépen mozgatja most már a 3600x.-et ilyen egyszálas órajeléket nem láttam az előtt . Fontos Giga lapoknál nem EDC:0 kell hanem 1 !
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
DDR4 hőmérséklet 24/7.-re meddig egészséges ? most toltam 2kör bf5.-t 48-49c° volt a max .
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
V.ki Gigabyte lapon használ EDC1 setup.-ot ? És működik is . Ha igen , akkor beállításokban tudnátok segíteni.
Köszi előre is
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok Userek.
Akinek Giga lapja van fel tette már v.ki a legfrissebb F12f biost 2020.03.06 ?
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Szevasztok.
Nah hosszú idő után kipróbáltam én is egy manual oc.-t eddig PBO .-ra bíztam .
@4350mhz 1.390v biosba terhelésen 1.380v beállt . Feszel menjek még lejjebb vagy 24/7.-re jó ez maradhat ?Ilyen lett még a hőfokok jobbak is mint PBO.-val . Kérdésem hátha tudja v.ki a választ biosba mit kellene túrni, hogy asztalon terhelés nélkül vissza vegye az órajelet ? ? Vagy engedjem el ? Segítséget köszi előre is.
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz LoyalGuard #15381 üzenetére
Ha csak játékra kell 3600 bőven megteszi... A difit inkább tényleg jobb hűtés re vga ra tolnám
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
Giga x570 elit lapnál van lehetőség ,hogy fix órajel és fesz mellett az órajelet vissza vegye asztalon ,ha nincs terhelés ?
Kösz a kommentet és helpet
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
véleményt szeretném ki kérni aki már cserélt thermal padot + pasztát milyet érdemes venni hozzá ami nagyon jó . és milyen vastag kell ? Mennyit jelentene hőfokban ?
thermal grizzly kryonaut gondolom mehet alá. de pad.-bol nem tudom milyen vastag és minőségűt érdemes ...
Köszi előre is.
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz koko52 #11629 üzenetére
neked nem , de másnak bejöhet..
Te az árú-kereső vélemény alapján vásárolsz lapot. sok fogyos aki bekapcsolni alig tudja a gépet . Mindegy lenne a gyakori kérdésekre raknák fel akkor ... Pont a x570 aorus .-nak az egyik legjobb a vrm.-je az árkategóriában persze... van itt pár tulaj aki ugyan úgy használja megelégedve...
Pont xmp.-re panaszkodnak , meg gyenge vrm. Luzerek azért . egy jó ram kell hozzá . érdekes nekem 3800 mhz cl 16 ugy megy mint a kis angyal már 3 hete fagyás nélkül , vrm kérdés 45 fok az sok ????
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz hackeeeee #11626 üzenetére
Giga lapok aorus jól sikerültek. simán bevállalható 3600 alá még 3800x .-is .
itt egy link a vrm listáról ha még nem láttad nézd meg .. bios nagyon jó . Mondjuk nekem x570 aorus elit van de eddig a legjobb lapom pedig volt pár a kezem között ...
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
sziasztok.
v.ki egy liket tud adni honna tudom leszedni ezt a teszt progit. amd star control origins.
Köszi
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz ScomComputer #11405 üzenetére
1.325 nem lesz oda kevés ? oda p-state.-t kell állítani hogy vissza vegye az feszt + órajelet is ?
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
-
Szinyák
őstag
Szasztok.
Giga oldalán kint van egy új F11 bios . V.ki feltette már ?
[BIOS]Szinyák
-
Szinyák
őstag
-
Szinyák
őstag
válasz gaben88 #11176 üzenetére
nagyon jó lap én meg vagyok vele elégedve eddig mindig asus ,asrock lapom volt . Első Giga de nagyon jó stabil ,erős vrm. Ramokat első próbára vitte amit a Ryzen dram calculator számolt . Előző Asrock lapom x370 pedig az se volt rossz alig akart menni 3200mhz.-et .
3600x is szépen boostol benne és tartja is. Alig kellet a biosba túrni hozzá .. Letisztult lap nincs agyon csicsázva ...Szinyák
-
-
Szinyák
őstag
válasz perfegor17 #11136 üzenetére
nem a viper .-ramok nagyon jók , G.-skill meg ezek amit vennék én is. De jó nekem a jelenlegi tridet.-z is megy szépen ..
Szinyák
-
Szinyák
őstag
3200 szerintem sima még 4 modul mellet is. IF fele legyen pont .
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz GypsFulvus2 #11083 üzenetére
amúgy teljesen igaza van amit leírt a kolléga ne légy elfogult azt válaszd ami árban megéri neked és amit kínál az kell e vagy sem mind a 2 lappal jól jársz tökéletesen elég meg 3900 alá is ... Nekem ez most bevált és az eddigi legjobb lapon pedig volt már minden Asus ASRock több is. Ez az első giga féltem is de jól választottam ...
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz ScomComputer #11061 üzenetére
Mind 1 nem vagyok mérnök lényeg mind a 2 lap kiszolgál minden igényt amit egy átlag ismernek kell ....
Szinyák
-
Szinyák
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=_7PkZwY9PWM&t=311s
12+2 fázis van a gigán + VRM lista is van róla, ha utána nézzél jobban akkor egyértelmű lesz ..
Még van több video is róla ha jobban érdekel a dolog. Ha ezek hamisak akkor írjál nekik hogy hazudnak ....
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz GypsFulvus2 #11043 üzenetére
ennél jobb a Giga ami nekem van . én is sokáig ezen két lap között variáltam ... de jobb a vrm rajta meg ramokat mocskos jól kezeli ... mindent elsőre vitt
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz ScomComputer #11030 üzenetére
köszi mégegyszer le vittem 0.9v.-ra tényleg 5-8 fokkal hűvösebb lett
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz ScomComputer #11016 üzenetére
szeva aorus mester nekem nincs ilyen hwinfo szerint ...
Szinyák
-
Szinyák
őstag
-
Szinyák
őstag
válasz Create. #11000 üzenetére
jaja . gondolkodtam én is sokáig mi legyen X vs Non-X de nekem bejött.
Tényleg neked is X570 deszka van chipset hőfok nekem nem sok ? Meddig jó egyébként meddig bírják ? nem állítottam rajta semmit. Nem látom hogy forogna mert a vga kitakrja az egészet . .. De reboot.-nál hallom hogy felpörög..Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz jokeph #10992 üzenetére
Igrn azt én is néztem játékok alatt is meg áll ennyit 65-66 fok én is sokalom . Aida szerintem a chipset fan megy , de én nem hallom . illetve a dög VGA kitakarja az egészet nem látni ..
De restartnál hallani hogy felpörög.Tényleg X570 tulajok neketem mennyi a chipset hőfok ? aggódjak vagy ez ilyen ?
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz zsida.kornel #10936 üzenetére
én is most tesztelgetem . teljesen korekt eredény . Nekem ezt hozta ..Most még probálom majd a PBO.-t kitolni .... De szerintem felesleges all core bukod akkor az egyszálas boostot...
Szinyák
-
Szinyák
őstag
SoC voltot mennyire lehet piszkálni 24/7.-re biosba 1.112v adtam hwinfo szerint 1.094v 3600.-os ramhoz mehet ? nem lesz tőle baja vagy meddig érdemes elmmeni ?
Köszönöm.
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Ugy néz ki kezd összeállni . Biost frissítettem F10 .-re ramokat beállítottam 3600.-ra máshoz nem nyultam minden alapon van. Soc volt 1.1v DRAM 1.43v elsőre ment szépen a ram. Lehet megpróbálom holnap feljebb vinni van még benn szerintem..
Tesztek alatt all core boost: 4200-4300mhz ugrált . Egyszálas terhelésnél meg : 4360-4390 is kimegy .. szerintem elég jó szalad. Hőfokok sem vészesek rosszabra számítottam .
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz wwenigma #10889 üzenetére
Ohh nagyon köszi erre gondoltam.... 105W procihoz 142/95/140 értékek tartoznának ezek milyen értékek ?
Illetve még ennyi lenne , hogy érdemes felrakni az új AGESA biost vagy maradjak majd a ABBA bios .-nál ?Köszi
Bios képet tudnál nekem dobni privátba .. ?
Időközbe megtaláltam a fenti értékeket PPT TDC and EDC a 105w .-os 3700 szeriára vonatkozik...
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
V.ki tudna segíteni akinek Giga lapja van biosba mint kell állítani XFR,PBO terén milyen limiteket érdemes kitolni , hogy boost.-al ne legyen gond.. stb.
Első Giga lapom ezért.. Pár bios screen jól jönne
Köszönöm előre is.
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok. Egy 3600X.-et mennyire lehet kordában tartani hőfok ügyileg egy 240.-es régebbi AIO.-val ? Játékok , Bench stb.
Illetve akinek Giga lapja van mint kell a biosba milyen értékeket kitolni / beállítani, hogy a max boost.-ot kihozza belőle illetve tartsa is ? egy pár bios képet v.ki tud betenni segítségnek .
Köszönöm előre is .
[ Szerkesztve ]
Szinyák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest