Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
válasz elder troll #17219 üzenetére
Miért lenne? Nem 2 ccds az sem.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Chaser
legenda
válasz elder troll #15278 üzenetére
én se nyomtam ki szemét semminek, 2700@3,6 az nagyon nem az, 2600@4 sem, az a 10-15% különbség ott van, de nincs cnq, hanem full default vagy all core fix, trms mérővel mértem, most 3,6 all core-ra raktam a 2600-ot, így kb 8w-tal több idle defaulthoz képest
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz elder troll #15274 üzenetére
egy picivel többet kér all core fixen mint teljesen defaulton, mérési hibahatárnál azért több, kb 10-15%, de ebben táp vesztesége is benne van b450-nel és 2700-tel, 1600@2600-tal néztem, gyakorlatban pl 60w-ból lesz 66-70, nálam kb azért lényegtelen mert nincs idle a gép max 10%-ban
de elvileg a cnq all core oc mellett is leveszi a feszt/órajelet, azt nem néztem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SzlobiG
félisten
válasz elder troll #8573 üzenetére
Megpróbálom köszi a tippeket.
-
Locutus
veterán
válasz elder troll #8564 üzenetére
Itt nem a gyári hibás, vagy megdöglő termék a probléma, hanem az, hogy amikor ez bekövetkezik, hogy állnak hozzád.
Én ezért vásárlok majdnem mindent Amazonról, még ha pár euróval többe is kerül. Egyszerűen a supportjuk jeles, és még sosem hagyott cserben.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
weri
senior tag
válasz elder troll #7797 üzenetére
Azzal a beallitassal amit linkeltem 4.2-n minden game-be megy nekem az osszes magon. De ez hutes fuggo is, 65°C-nal el kezd leszabalyozni 25mhz-enkent.
propetya85
En elso google-nel mar talaltam egy corsair-os cuccot: [link][ Szerkesztve ]
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Fred23
nagyúr
válasz elder troll #7797 üzenetére
Nem lesz nálunk R5 3500.
Ha visszamondaná az embered a 2700-ast, 45-ért én is elvinném. Láttam a hirdetésed, de nem kapcsoltam, hogy esetleg Te vagy, csak azt láttam, hogy friss reg, ezért nem írtam.
3600-as lenne így most a célom, de ahhoz BIOS-t is kéne frissítenem megfelelő proci nélkül, illetve 75 Hz-re talán fölösleges is az a 3600-as. Szóval most képben vannak: 2700/2700x/3600. Az alacsony minimum fps-eket akarom elkerülni. A 3600-as fantasztikusan jónak tűnik, de azért drágállom. 45-ért oké egy 2700, 50-ért egy 2700X (ott ugye a hűtő is értékesebb!), 55-60 között pedig egy 3600-as. Mondjuk talán csak azért fukarkodok annyira, mert éppen nincs sok fölös pénzem. Jövő hónapban már nem zavarna annyira, ha kicsivel 60 fölött kaphatnék csak (szállítással együtt) 3600-ast, de akkor még BIOS-t is kéne frissíteni. Egy 2700-as kényelmesebb és olcsóbb móka lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz elder troll #7793 üzenetére
Nagyon picik a 7 nm-en gyártott magok sajnos, így a hőátadás felülete is az, ez okozza a nehezebben hűthetőséget.
Ha teszel fel új BIOS-t, megkapod a kívánt 4.2 GHz-cet is időnként.
Az infinity fabric órajelét egyesek meg szokták kicsit emelni (amíg lehet), egyes játékokban sokkal jobb minimum fps-t lehet így kapni. Azt se tartják bajnak, ha a RAM és az IF órajele nem 1:1, videókon én is láttam már, hogy tényleg számított lassabb RAM mellett is az IF húzása. (Néhány extra fps a minimumoknál).
A 2700-as Szerinted sokkal rosszabb teljesítményben? Milyen VGA-val használtad? Érezhetően jobb játékban a 3600-as, vagy szinte mindegy?Szerk.: Te vagy az az ember, aki törölte már magát párszor, és akitől kaptam 1x egy házat?
[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
válasz elder troll #7793 üzenetére
Probald ki ezzel: [link]
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest