- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
őstag
válasz regener #36991 üzenetére
próbáltam persze, de cl16 sok neki. csak elem kivétellel kel újra életre.
bár most 18-19-19-19-36-on ment 10 percet próba képpen hiba nélkül tm5 1usmussal.
sztem kb ez a vége max még a subtimingokkal lehetne játszani.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Atla
senior tag
válasz regener #37649 üzenetére
Próbáltam a Calculátort nevetséges értékeket ír. Sajnos nem bootol Cl -16-al 3200-on 1.37V-os adtam eddig.
Soc-hoz tartozó értékeket álligatni ,nem tudom lenne -e értelme.
VDDG CCD
VDDG IOD
cLDO VDDP
Ezekre gondolokKözben tettem egy próbát 1.38V 1600Ra állitottam az infiniti Fabrikot 16-18-18-18 és elindult
egyelőre fut a TM5[ Szerkesztve ]
-
xward
tag
válasz regener #37817 üzenetére
szia sajnos deafult on is csinálja már a telepitésnél ahol az email fiokot kell hozzá adni már ott ujra indult
de jobban szemre véve a mem meletti ledeket
sorba igy vannak
Boot
VGA
Dram
cpu
és a dram világitgat pirosat a ram is kb 2 hetes
lehetségeshogy ezzel a cpu val nem kompatibilis a 3600x el szépen ment ez is
már probáltam egyenként , más slot ba is ugyan azby xward
-
tibcsi0407
félisten
válasz regener #37973 üzenetére
Az LLC már a legalacsonyabb, a Taichi-nál az LLC5-ös. -0,0825 V offset van. Kisebb offset esetén már a Windows újraindul magától, ha sokáig terheletlen a gép. Terhelve stabil a -0.1 is. Érdekes. Lehet ennek is köze volt a magas EDC-hez, majd még játszok a feszültségekkel is.
Eléggé sokat kell vele mókolni, hogy a legtöbbet kisajtoljam belőle.
Most telepítettem 1usmus power plan-t is, kíváncsi leszek rá.utdetailing.hu
-
aginor
veterán
válasz regener #38344 üzenetére
Mert az MSI biosa egy kalap. 2 órámba telt rájönni, hogy ha a feszhez hozzányúlok, akkor változatos módokon szabotál. Vagy csontrafagy, vagy megkotlik a bios (csak hard reset segít neki), vagy csak nem jól szabályozza a feszültséget és/vagy órajeleket..
Most megy a ram 3200-on, és a PBO egy visszafogott 4100 körül az alapértelmezett horror feszekkel (1,46).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
válasz regener #38344 üzenetére
Bocsi, tegnap kicsit durva voltam, de épp 200 volt a vérnyomásom annyit szórakozott velem a cucc.
tibcsi0407: volt többszálas teszt is, van róla képernyőmentés, este megnézem/feltöltöm, vagy tesztelek újra, ha kell.
Ez az MSI clickbios (vagy mi a vihar a neve) elég gáz. Az UEFi tök rendben volt, egészen jól átlátható volt, és megfelelően működött. Viszont mióta butították, azóta vannak furcsa dolgok. Pl. ha be van kapcsolva a PBO, az csak akkor működik, ha a limitet 200 vagy 400Mhz-el emelem, más beállított érték esetén elég változatos, hogy mi történik. Ha be van kapcsolva és működik a PBO és utána hozzányúlok a magfeszültséghez, akkor egyszerűen nem boostol a rendszer, pedig a paremáterek a Bios-ban aktívnak látszanak. Memóriával kapcsolatban olyan érzékeny, mint egy szűzlány, ha bármi nem XMP, akkor instabillá válik a rendszer. Ezért is vártam/várom nagyon az új Bios-t az MSI-től, de az istennek nem akarja kiadni, hátha azzal javul. Mindegy, hétvégén csinálok egy Bios frissítést, ha sikerül szereznem egy jó pendrive-ot, hátha az is segít neki.[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest