Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
En egy falatnyi hazban tartom a profilomban talalhato konfigot. link (Asus b450-i)
Ha az all core 4GHz akkor az osszes temp 4-el kezdodik, hangja szinte semmi, es hang bug sincs... a tobbit priviben, illetve a profilomban levo szamon is elersz (ma 6 utan)
Egyelore ennyit tudtam segiteni mert most nyakig ulok a meloban!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
nagyúr
Szerintem akkor várj, hátha....
Nem érdemes kapkodni.
Egyelőre ütős lap csak ATX-ben létezik, szerintem.
X370-ből (is) létezik mATX méret, de a VRM azokon se túl acélos.
ITX-ből meg egyszerűen nincs épkézláb felhozatal (ez vonatkozik az Inteles lapokra is).
saját Inteles lap példa: Z270m-ITX/ac vs Z170 OC Formula, az ITX-be nem tenném bele a 7700k-t, max alapon, finomhangolva... az OC Formulába bármit, moddolások után akár i9-9900k-t is, megrántva. (ha lesz baráti áron, bele fogom reszelni).
AMD-s példa:
sokat agyaltam én is az mATX-en (mivelhogy van egy jó mATX-es kuckóm), de letettem róla gyorsan, mikor 50k-ért szembejött velem az X470 Aorus Gaming 7 Wi-fi (no nem az RGB-s képességei miatt), F40-es BIOS-al jól muzsikál, 2*8 GB G.Skill Trident Z RGB 3200 CL16 ramokkal, XMP-ből betöltve (ezek nem az AMD-hez ajánlott változat, hanem a "sima"), R5 3600X-el.
Inkább belevarrtam a meglévő Antec MIDI-tornyházba.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Locutus
veterán
Az ASUS-nak lesz most X570 mDTX lapja, de gondolom csilliárdért, amennyi featuret rápakoltak. Aktív VRM hűtéssel...
Én inkább biztosra mentem, és ATX X470 lett belőle. Ezen jó az integrált hang is, van optika is, de ha mégse lett volna jó, akkor is bele tudok dobni egy hangkártyát. Plusz nincs aktív hűtése, jó a VRM, jó helyen van az m.2 slot, és így tovább...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Hogyan hajtod meg a külső hangkártyádat, ha nincs rajta toslink, sőt, még alaplapi 4pin spdif sem? A zajos USB-ről? Na látod... nem olyan egyszerű ez. Ráadásul ITX-be még plusz hangkártyát se tudsz belehajítani, ha nem jönne be az eredmény.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Ugyanezzel küzdöttem sokáig, de aztán feladtam, és ATX lett belőle.
Egyszerűen nincs jó mATX/ITX alaplap AM4-hez. Vagy a hang szar, vagy a kimenetek nincsenek meg, vagy a VRM foscsi, vagy az m.2 van rossz helyen... Vagy X570-es és nem elég, hogy zsúfolt, de még aktív hűtéses is...
Szóval el kell döntened milyen kompromisszumot kötsz. Vagy te is ATX-et veszel.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest