Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Nekem úgy néz ki 3.9GHz-en 1.4V-on pont nem fut le a cinebench, feltettem 1.425-re, most lement.
Én azt olvastam, hogy 1.35V-ig megy alapból a ryzen. Tuning esetén 1.45V-ig szabad elmenni, és 1.45V felett már élettartamcsökkenést okoz, és hogy a tuningolást 1.36V-tól "lehet" kezdeni.
Mikor nem nyúltam semmihez, akkor ugyan nem néztem a feszültségeket, de 3.5ghz-en ment minden mag, mikor pedig csak pár szálat terhelt, akkor 3.85-3.9ghz-en tekertek talán.Majd felteszem a BF1-et, megnézem kifagy-e (a játékteszt az igazi stabilitásteszt számomra. Anno minden féle-fajta tesztet nyomattam órákon át, aztán a gta V talán 15percig ment aztán kékhalál...
), de esélyes, hogy inkább belövöm a gépet fix 3.8ghz-re 1.35V körüli értékkel, aztán majd ha jönnek az újabb optimalizációk, akkor újra neki esek. Szerintem nemsokára mindenkinek menni fog a 4ghz normális feszültség mellett, meg a ramokat is rendbeteszik, többet szerintem nem fognak kihozni, de ne legyen igazam 
CPU-Z 4ghz-en lefutott, de most 3.9ghz-nél nézem, hogy az 1.425V-os feszültségről mikor mind a 8magot beterheli, akkor bezuhan 1.37V-ig is, na ez lesz a baki egyik forrása szerintem.
btw nálam nincsen bclk állítási lehetőség.
Ez az AMD-s program használható bármire?
Holnap (ma) folytatom majd a tesztelgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de esélyes, hogy inkább belövöm a gépet fix 3.8ghz-re 1.35V körüli értékkel, aztán majd ha jönnek az újabb optimalizációk, akkor újra neki esek. Szerintem nemsokára mindenkinek menni fog a 4ghz normális feszültség mellett, meg a ramokat is rendbeteszik, többet szerintem nem fognak kihozni, de ne legyen igazam