Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Hay!
Én is inkább a ház-hűtő arányaira tippelek. Nem nikkelezett a talp inkább? Ebben a kategóriában így szokás. Árultam itt egy MSI Core FrozrXL hűtőt (a kutyának nem kellett kevesebb, mint feléért a mostani árának), amit aztán fiamnak adtam. Szinte passzívban elviszi a rendszert alap használatban. Ez a hűtő meg állítólag még jobb. Lehet még a felfogatás-felfekvés miatt esetleg, gondolom fém a backplate, amit hozzá adtak. Esetleg venti profil magasabbra, hogy a bordákat rendesen átszellőztesse, illetve a hátsó kifújót magasabb fordulatra állítani. Fiamnál hasonlóan közel lenne a hűtő második ventije a ház ventihez (3 cm), ezért a hűtő második légkavaróját tettük a házventi helyére szinkron fordulatszámmal az elsőével-tökéletesen működik.
Üdv
-
Csorbi
addikt
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Csak a hűtő változott, minden más körülmény maradt (ház, szellőzés, stb.). Én azért ott látok a házon ventiket jócskán.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest