Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Ahogy Fiery irta nem idokorlatos, tehat nem jar le, de ez nem jelenti hogy orokre jo lesz a verziod mert uj hardware tamogatasa mar nem lesz meg kesobb mivel az update-ek elmaradnak.
Par eve volt nekem is elo "elofizetesem" egy darabig, meg az utolso akcios aru upgrade-et megcsinaltam de aztan mar nem, mert ahogy itt tobben is irtak nem volt eleget hasznalva a program. Amikor leragadtam annal hogy nincsenek mar uj gepek probalgatva es a nagy desktop is marad egy darabig ahogy van (OC is belove) max a grafikus kartya lett benne cserelve mar nem volt ertelme meg azon a $25(talan?) evente elofizetni. Es nem arrol volt szo hogy nem volt ra penz, egyszeruen mar felesleges kiadas lett volna.
Ami jobban felhuz (lehet nem a legjobb szo ra) az az amikor nagyobb YT-ereknel - tizen es szaz ezer megtekintes per video - latom hogy hasznaljak rendszeresen a programot es ott viritt hogy "Trial". Persze lehet hogy van nekik licensz es csak nem lovik be azon a temp W10 telepitesen, de akkor is szarul nez ki a videokon.
-
Fiery
veterán
Ha a magyar webshopra gondolsz, ott szerintem eleg egyertelmuen oda van irva, hogy mire vonatkozik az 1/2/3 ev. "Frissitesi idoszak"-kent kell kivalasztani, es ala van irva, hogy "Ebben az időszakban ingyenes verziófrissítéseket és terméktámogatást biztosítunk". Persze lehet, hogy elferne me'g ott egy plusz sor, pl. ilyesmi: "A frissítési időszak leteltével a szoftver továbbra is korlátlan ideig használható, további frissítések igénybe vétele nélkül".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest