Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában ilyen hibákat látok az eseménynaplóban (a 0 az 0-11-ig):
Információ:
A(z) 0 csoportban lévő 0 processzor a következő energiaellátási lehetőségekkel rendelkezik:
Üresjárati állapot típusa: ACPI üresjárati (C) állapotok (2 állapot)
Teljesítményállapot típusa: Nincs
Névleges frekvencia (MHz): 4000
Maximális teljesítmény százaléka: 100
Minimális teljesítmény százaléka: 100
Legkisebb órajel-vezérlés százaléka: 100Hiba:
A(z) 0 csoportban lévő 0 processzor teljesítmény-energiaellátási szolgáltatásai le vannak tiltva egy belső vezérlőprogrammal kapcsolatos probléma miatt. Kérjen frissített belső vezérlőprogramot a számítógép gyártójától.
Időnként (nem játék közben) a gép kikapcsol, a ventilátor felpörög majd csak a power gomb segít. Ez persze lehet driver hiba, múltkor egy új Radeon driver után szűnt meg.Ami érdekes, hogy megpróbáltam lejjebb venni az órajelet 3.9Ghz-re, de hiába állítom be a BIOS-ban, semmi nem történik, a processzor továbbra is 4Ghz-en megy.
-
Deer76
aktív tag
Némi idő elteltével úgy tűnik stabil a rendszer, azt hiszem a Ryzen R5 2600 marad 4GHz/1.25V beállításon, a DDR4 3Ghz/1.35V.
-
Deer76
aktív tag
Nekem 4 éve van MSI RX470 GAMING X 4GB kártyám, akkor még i5 3470 mellé lett véve és főleg a Witcher 3 miatt cseréltem az előző Radeon 7850 2GB (illetve annak utódját, csak nem ugrik be a neve) le rá. A Witcher 3-mat maxra beállítva (fullHD monitor, 60Hz) hozta a beállított 60Fps-t, nagyobb városokban néha leesett 45 fps-re.
Tavaly novemberben váltottam AM4 platformra R5 2600 processzorral. De csak most szántam rá magam, hogy tuningolgassam, eddig alapon ment.Néha gondolkodom kártyacserén, de az 1660 Super 100k ára nekem soknak tűnik, az is lehet, hogy elég lenne egy Rx580 8GB, de valószínű marad, egyelőre. A Cyberpunk 2077-et vinni fogja.
-
Deer76
aktív tag
válasz
Mizol29 #25862 üzenetére
hokuszpk: "viszont asszem konnyen belathato, ha fix feszt offsetelsz, akkor egyszerubb beallitani a fix fesz ertekhez a fix +- offset -bol szamitottat, az offsetet meg 0 -ra tenni"
Ebben az UEFI-ben nem lehet 0-ra tenni, vagy értéket adsz meg, vagy Auto-ra állítod.
Mizol29: Most feltettem 4000Mhz-ra és az offset-et levettem -50mV-ra, így elvileg 1.250V a feszültség. Majd tesztelem.
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget.
-
Deer76
aktív tag
Beállítottam 4Ghz-re, meg 1.3 V-ra. Az offset voltage auto. Most is 3.7Ghz-en működik.
-
Deer76
aktív tag
Akinek R5 2600 processzora van, milyen beállításokkal tuningolta?
(Lapom.: Asrock B450M Pro4)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest