- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
HANDO88 #27093 üzenetére
igen, koszi! először nekem is úgy volt, de a noctua akkor alul van itt szív be. és felül a videokártya előtt (low profile, szoval van headroom a ventinek) a felső oldallapra szerelve meg kifúj. de akkor van egy kis motorhangja a ventiknek amitől este falra másztam. szóval elfektettem. (álló es fekvő is lehet)
így néma. csak fekvő állapotban a panel két szélén van a perforáció. hja valamit valamiért.
kísérletezek még. egy két lehetőség még van. a legjobb marad értelemszerűen. de köszönöm!valami porvédelmed van, így negatív nyomáson?
-
NdrewSunix
őstag
válasz
HANDO88 #26948 üzenetére
Nem kívánok versenyezni. Egy komolyabb házat kellene vennem ahhoz előbb.
20 perc CPU-Z stress teszt után 61,6 fok, jelenleg nálam is cpu -offset 0,1000 és Soc offset -0,0500. Viszont ez egy agresszívebb ventilátor profil, amit játék mellé állítottam be elsősorban (azaz nem csendes), mert olyankor az rx590 úgy is túlzúgja.
Amennyiben a halkabb, netezős profilt használom, 68,8 fokig megy fel Cpu-z stressz alatt.
Azért vettem 6 csöves hűtőt, hogy hűtsön. -
Francia91
veterán
-
Kroni1
veterán
-
Speed®
titán
válasz
HANDO88 #24414 üzenetére
Mivel a fesz nem látszik (VID nem a vCore), így max. annyit látni, hogy allcore 4.05Gn 5 percig ~stabil és 70+°C. Ez only FPU állásban vagy egyéb AVXes stresszteszt alatt 80+ lenne és ki tudja, milyen órajelen stabil. Picit szabd testre azt a HWiNFO ablakot, hogy ne a rizsa legyen látható, hanem a lényegi infók (felesleges sorokra katt+del), aztán adj neki P95/Blendet fél óráig pl.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
HANDO88 #23957 üzenetére
Én régebben láttam Buildzoid videóját hogy bevezetékelte a lapot és méricskélt (cpu és soc voltage), a Hwinfo meglehetősen pontos eredményeket hozott, 1-2 század eltérés lehetett, de valószínűleg mivel sw, függ a verziótól, mert azért osztanak meg mások is anomáliákat...
-
Chaser
legenda
válasz
HANDO88 #23028 üzenetére
melyik játék alatt és hány fokos szobában ? ( : indíts el olyat ami terheli rendesen a cpu-t, majd elmúlik a 46 fok
ma agyaltam rajta, most kb ugyanazt játssza el az amd mint a core i-nál az intel, első gen jó-jó de lehetne jobb is, ram kompatibilitási gondok, chipset gondok, második gennél már minden jobb, harmadik meg nagyon faca', aztán kisebb lépések, kis ips növelés, kicsivel kevesebb fogyasztás, amd még megfejelte a mesét a magok megnövelésével, az is igaz intenél soha nem adták ajándék áron a kifutó geneket
szerk:
Lacmaster
én is samut vettem most, előtte adatával sem volt gondom, de erről a kingstonról elég vegyes dolgokat olvastam - mondjuk biost kellett frissíteni az adatához, hiába volt benne a support listben, most ugyanazzal a bios-szal a samu gond nélkül ment - -
hokuszpk
nagyúr
válasz
HANDO88 #22925 üzenetére
azért van pár háttérfolyamat, ami futhat, mindjárt ottvan pl. a windows update. vagy ha belenéznék autorunssal a rendszerbe, foleg az ütemezett feladatok közé, mittomén chrome update , java update ez-az, de az is lehet, valamelyik szolgaltatas leall, es ujrainditgatja a windows. esemenykezeloben mondjuk ez utolso esetnek nyoma van.
vagy epp az amd adrenalin telepito benazasa...szoval sokminden lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest