Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Köszönjük az újabb infókat, számomra tanulságos. Hétvégén most már én is rávetem magam.
Ezen a 3400G - 5600G váltáson én is morfondírozok.
Max fps számok miatt biztosan nem éri meg, hiszen nem hoz olyan sokat. Viszont online játékoknál sokat számít a min fps, ahhoz viszont a +2 cpu mag jól jön.
Ezt tapasztaltam is, amikor 4/4 intel cpu-ról 6/12 ryzen 2600 -ra váltottam ugyan azzal az RX570 vga-val. Nem igazán lett több fps-em, hiszen a vga maradt, de sokkal simább volt a játék.
Gondolom ez az igp-nél is hasonlóan működhet.Azért jó lett volna, ha egy kicsit jobb igp-t kap az 5600G, 5700G, így viszont na olyan semmilyen.
Bár egy jó memóriával megtámogatott 5600G lehet hozna 25%-ot, esetleg 30-at. -
emiki6
veterán
Valamit benéztem, nem láttam a január 25-i whql drivert és ahelyett, hogy azt raktam volna fel, az őszit tettem fel, na mindegy, mostmár nem mérem újra a dolgokat.
Úgy tűnik a WHQL-ek a proci optimalizálást megtolják. [link]"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest