-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Az R9 280X valami utolsó darab lehet.Én múltkor egy Dual-X 7970 láttam 130.000 Ft -ért,egy darab volt belőle és nem is volt más 7970.Utolsó mohikánért nálunk szeretnek sokat kérni,nem tudom miért.Aki nem tájékozott tuti vesz egyet a 290 helyett.De úgy kell neki.
(#22705) CsigaGyilkos Én a GTX980 kártyát,a Witcher3 miatt vettem.Végig játszom párszor és lehet,hogy az ősszel már megint Radeon lesz a gépemben.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Cole86
senior tag
Khm..
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
CsonkaImo
addikt
A ház szerintem felejtős, ezeknek a kártyáknak komolyabb szellőzés kell. Egy Fractal Design Arc Mini jó választás lenne, kb 25k. Ami pedig a hőméréskelet illetni, a hűvösebb darabok: Tri-X, Vapor-X, PCS+. Ezek vannak "megfizethető" áron (nem férnek be a jelenlegi házadba). Az Asus és MSI megoldásaihoz jól kivitelezett szellőzés kell, ami meg nem oldható meg a GIGABYTE GZ-X1-el.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Ugyanez a CPU nálam kihajtja a VGA-t, a házat én is cserélném, de legalább dobj bele előre is egy ventit.
Ha rám hallgatsz Vapor-X-et veszel, Tri-X melegszik rendesen.
Meg halkan megjegyzem, jobb vétel a zöld jelenleg, én is a márkahűség "áldozata" lettem.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
lowzor
veterán
Az Asus DC2 jobban lehűt a GPU-t, mint az MSI Gaming hűtése.
Viszont a VRM hűtéséről neked kell gondoskodnod 1 backplate-re tett ventivel.
Ha ez nem gond neked, akkor vedd az Asus-t szvsz, mert a GPU is hűvösebb, meg halkabb is.
Persze kicsit nagyobb költségvetésért a Vapor-X lenne a tökéletes, ahogy már írták, vagy esetleg Tri-X, de ezeknél csak 2 év a gari.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest