- Intel találgatós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #21407 üzenetére
" Te nyomod az AMD marketing anyagát, meg elméleteit, mindenféle tapasztalat nélkül, szerintem elég nagy a különbség...."
Semmiféle marketing anyagról nem beszélek, az 100% színtiszta tapasztalat, hogy az AMD DX 3-as prerenderje jól láthatóan/érezhetően lassabb, mint ugyanazon a gépen a Mantle. Az is tapasztalat, hogy soha az utóbbi időben nem játszottam olyan direkten irányítható játékkal, mint a BF4 Mantle-val, a régi idők gyors FPS játékait idézte a sebesség, ami igencsak kellemes meglepetés volt.Kipróbálnám én szívesen 980-al, talán egy 120FPS-es akciókamerát is vadásznék addig kölcsön valakitől, csinálnék összehasonlítást, de attól tartok, anyagilag elég durva ára lenne a projektnek, hogy most már csak egy notebookom van, és építhetnék alá egy teljes Haswell i5-ös tuningos gépet+980+290....
Kicsit egyszerűbb lenne ezt olyannak, akinek már adott hozzá a gépe, és a VGA-k....
Ami pedig a "semmirevaló" Mantle-t illeti, elég vicces ezt így kijelentened, amikor a top játékfejlesztők és kiadók nem kevés pénzt, energiát fektetnek bele, de Te biztos jobban tudod, mint pl. Johan Andersson.
(#21408) players111: A bíróságon a minimum, hogy bizonyítokat is viszel. Szóval miért is lettem megrágalmazva elfogultsággal mindenféle indok nélkül?
(#21411) daveoff: "...mert BF4-ben a másik oldalon tudja ugyanazt a DX, mint itt a Mantle."
Van bármiféle bizonyítékod, ami ezt alátámasztja?(#21415) ÁdiBá: Jelenleg úgy fest, jópár dolgot nem fog tudni a DX12, amit viszont a Mantle igen, pl. a Multi GPU direkt kezelését. Arra lesz csak jó a DX12, hogy az Nv-t és Intelt közelebb hozza a Mantle lehetőségeihez egy szabvány API-val.
Mellesleg már ma is van haszna a Mantle-nek, pl. a BF4.De erős a gyanúm, hogy más játékokban sem csak viccnek van benne....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Motoros topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Tőzsde és gazdaság
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Intel találgatós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Energiaital topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged