-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ballazol
senior tag
szerintem hagyjuk meg a gamereknek
-
ballazol
senior tag
igen, ez nálam is pár hete napi szintű...
akkor délután megy vissza a régebbi driver
melyiketcélszerű, ami még nem reneszánsz korabeli? -
ballazol
senior tag
válasz
ballazol #12553 üzenetére
annyiban módosítom, hogy az Aura még mindig csak akkor hajlandó vezérelni a G-Skill RAM-ok RGB-it, ha elindítom manuálisan, világítási módot váltok, és le-apply-zom...
amúgy az iCUE mindent vezérel, de a RAM-okat nem, ezért még mindig használnom kell az Aura-t, ha azt akarom, hogy úgy világítson a RAM, ahogy az iCUE betöltése előtti utolsó pillanatban volt épp
komolyan sírok, miért ilyen bonyolult ez 2020-ban... -
ballazol
senior tag
na, csak annyi, hogy a Corsair H110i platinum-ot vezérlő iCUE szoftver legújabb verziója már látja az Asus ROG Strix Vega56-ot is, végre... úgyhogy most már egyedül az iCUE-ból megy a ház-, az alaplap-, az AIO- és a VGA RGB vezérlése is
-
ballazol
senior tag
-
ballazol
senior tag
egyedül az éjszakai fényt szoktam használni win-ben, amúgy egyféle beállítást használok mindenre
eddig nem volt gond a monitor driverrel, de az lesz, ha nem tudom másképp megoldani
(amúgy most volt egy olyan, hogy be sem jött a win, resetelni kellett, aztán szürke kép, utána átraktam a felbontást 1440-ről 1080p-re, és visszajött a fényerőmajd egy restart után megint szürke a win, egyedül az egérkurzor ragyogott teljes fényében - de az minden alkalommal...
)
mondom, egyszer jó, egyszer nem, szal sztem tuti vga driver -
ballazol
senior tag
no, kikapcsoltam a freesync-et, lehet, az volt a probléma
most egy restart után nincs szürkület -
ballazol
senior tag
válasz
bozont #11931 üzenetére
jól emlékszel, én is így emlékszem, azért is használnom Dp-miniDp kábellel.
a freesync nekem sem zökkenőmentes
bf5-ben pl. a monitor folyton 144Hz-et mutat, míg az MSI AB meg rendesen mutatja az FPS-t 80-90 körül.. (néha persze kevesebb)
nem tudom, ma reggel pl. első indításnál nem szürkült le
aztán volt egy áramszünet, és szürkén jött vissza, aztán feltettem a legújabb drivert, jó volt, majd próbaképp nyomtam egy Restart-ot, és megint félhomály
amúgy a Win10-ben 144Hz-en dolgozik, nem is szeretném lejjebb állítani
vacak a driver sajnos...
én is visszaraktam amúgy a korábbit, és ott is, egyszercsak kikapcsolja a freesync-et... korábban ezt azért nem csinálta... fura... -
ballazol
senior tag
ez van fenn, ez egy non-whql driver, ezzel tud 90 helyett 144-en muzsikálni a monitor
amúgy most feltettem ezt a legújabbat, hátha ezzel nem csinálja
vagy még kipróbálhatom miniDp helyett HDMI kábellel, adtak hozzá 3 félét...
lehet, az nem tetszik neki...
ja, ami érdekes, hogy ilyenkor a kurzor teljes fényerővel üzemel szemmel láthatólag, de minden más, amit a képernyő megjelenít, elsötétedik úgy nemtom ~40%-kal...na mindegy, talán az új driver nem csinálja...
-
ballazol
senior tag
háát, személy szerint nekem így levett fényerővel jön be sokszor a win10, és akkor az új driver sem fut , amit egy vagy kettő restart old meg általában (asus mg279q monitor és a legújabb crimson driver)
lehet, hogy nem tetszik neki, hogy a freesync-es monitort nem a whql-es driverrel használom (a kiterjesztett freesync tartomány miatt) -
ballazol
senior tag
válasz
ScomComputer #10924 üzenetére
én azt hittem, h AMD drivernél ez egy fícsör...
-
ballazol
senior tag
Oké urak, majd megnézem, köszi!
-
ballazol
senior tag
Túl szép és menő ez az ASUS ROG STRIX, amit beszereztem. Nekem kapott egy Seasonic Focus+ SSR-850FX 850W 80+ Gold-ot. 40E sztem elfogadható ár érte, hogy tényleg ne legyen galiba később sem. 10 év gari van rá.
-
ballazol
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest