- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Heroes fan #10202 üzenetére
Nem is elerheto.
Amugy meselj, hogy megy a vega?
Meddig jutottal tuninggal? Melyik verzio lett vegul a sok kozul? -
Speed®
titán
válasz
Heroes fan #10204 üzenetére
Ennyiért biztos elterjed..mindenhol lesz készleten pár db, amit a kutya sem vesz meg. 200 felett semmi keresnivalója nincs reálisan nézve..nem is értem mit akar vele az AMD, mert piacot nyerni ezek szerint nem igazán.
-
Speed®
titán
válasz
Heroes fan #10202 üzenetére
És neked hogy megy a Vegad..?
Az árakat mindenki látja amúgy. -
zzola
titán
válasz
Heroes fan #9668 üzenetére
Nem az ár volt a lényeg...
-
Kvg
senior tag
válasz
Heroes fan #9652 üzenetére
Így van, ezek a kőkemény tények. Nem tudok mást hozzá fűzni.
Tessék végig nézni értelmezni, mert ez a valóság és Nvidia ugyanebben a cipőben jár. Veszteséges a gyártás miért, mert a technológia nem tart ott mint az igények.
-
válasz
Heroes fan #9652 üzenetére
1 hetes video vegulis....
-
Kvg
senior tag
válasz
Heroes fan #9624 üzenetére
Ez mennyiben érint téged?
Egy viszonylag olcsó Vega 56 ot sem tudsz megvenni. Azért
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #9636 üzenetére
jahogy a saját hozzászólásodban lévő oldalt keresed: [link] amit "itt láttál". Na erre nem gondoltam
-
Speed®
titán
válasz
Heroes fan #9631 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de hogy jön a kérdésemhez ez a kérdés?
Ha továbbra is ezt szeretnéd csinálni, szólj, mert itt nem lesz helyed.
Vagy nekiállsz értelmes/indokolt hozzászólásokat kreálni vagy ne írj.
Marha unalmas már, hogy a semmiről diskurálgatsz mellékágon kb.,
folyamatosan porhintve, hogy jajdemiértnem vettél még mindig karit.
Igazából az égvilágon semmi értelme, hsz. gyűjtögetésnek is kevés,
a körülötted felcsapongó flame okán pedig előbb-utóbb gondod lesz.
Utoljára írtam bármit is ebben a témában, legközelebb nem is fogok. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Ezt keresed? #8827
"BF5 teszt, ahol tudsz váltogatni procit/felbontást, hogy megnézd milyen lenne, ha váltanál [link] a Тесты menüben tudsz választani a játékok között és nézelődhetsz kedvedre azok tesztjeiben procikat"
-
Chalez
őstag
válasz
Milyen viszony? Hol?
-
Dareiosss
senior tag
válasz
(#9631)
Nem bííííírom, áhh meghalok -
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #9626 üzenetére
Hát mondjuk ezt azért én sem hittem el...nem is tudom miért
-
Speed®
titán
válasz
Köszönjük az észrevételt, hogy szuperál az új karid?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Azt mondták megvetted mind azért fogyott el
-
válasz
Heroes fan #9333 üzenetére
Tessék, 157.400 a Nitro64 3db játékkal, most már nem lehet kifogás
-
válasz
Latom nem nyugszol amig nem kapsz bant
-
SzlobiG
félisten
válasz
-
válasz
Milyen malac?
-
ArmanD.
őstag
válasz
De nem Te voltál az hála istennek, már megijedtem
-
Speed®
titán
válasz
Heroes fan #9291 üzenetére
Tehát 20 éve volt egy alaplaphibátok..értem.
Nekem mindegy, meg igazából mindenkinek, de tényleg piszok unalmas amit művelsz a témában, szóval légyszíves fejezd be! -
arnoldito
senior tag
válasz
Heroes fan #9291 üzenetére
De a használtat elmész és kipróbálod. Kis teszt, játék és látod, hogy muzsikál. Megnyugtatlak hamarabb fogják a boltok a forgalmazást megszüntetni annál, hogy olcsóbb legyen az az Asus. Viszont ha meg a boltira vagy szokva, akkor menj és vedd meg, ne írd be a topicban minden héten, hogy mikor megy már le az ára, mert nem fog az Asus be esni 100k-ra, és nem ez a lényege ennek a fórumnak...
-
arnoldito
senior tag
válasz
Heroes fan #9280 üzenetére
Aztán ugyan mi bajod a használtal?
-
Hajdi
senior tag
válasz
Heroes fan #9280 üzenetére
Képeket, teszteket várunk!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #9264 üzenetére
1080-at dobálják aprón 120k-tól ,1080TI-t 160 alatt is van már. MIRE VÁRSZ MÉG?
Más:
Belenéztem Anthem Demo-ba, átlag GPU fogyasztás 120W körül alakult - de játékban nem sokat tudtam lenni, mert közben egy másik gépet próbáltam - most is - szoftveresen rendbe rakni - No mindegy, szóval hangkártya váltás nincs a játékban LOL. Átraktam winben, de onnantól szétvágta a hangot a játék. A menürendszer az borzasztóan anti felhasználóbarát. Elsőre inkább kiléptem és újraindítottam, de rá kellett jöjjek, hogy windowed fullscreen módban vagy hogy is nevezik szarik a tálcát lefedni, tehát játék alatt szépen ott figyelt folyamatosan a tálca a képen. LOL2. Mire tudtam játszani, havereket leverték: no igen, solo módra nem volt lehetőség, pedig csak nézelődtem volna a játékban és nem mások játékát akartam rontani. Kis tűzharcba keveredtem és próbálgattam a lehetőségeket, plusz egy kis repkedést. No azt bizony szokni kell. Lődöztem is egy keveset, egy ágyúszerűséget is majdnem le is vertem, de face-to-face erősebb volt az ágyú, így itt inkább maradtam a géprepair-mellett és kiléptem -> egyik mókis invitált is vissza 1-2 perc múlva, tehát kénytelen voltam origin-t is lenyomni
Amúgy pöpecül futott a gamma 50-70 chill beállítás mellett, a teljes rendszer max fogyasztása 450W alatt maradt
-
válasz
Heroes fan #9264 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #9146 üzenetére
Ja, csak a KELL szó kizár minden egyebet, de úgy látom nem jött át mire akartam kilyukadni...mindegy
ArmanD.
Volt már hynx és samu ramos is itt a topikban belőle, de talán a samu volt/van többségben.
AllTheBest
PowerColor és Sapphire Nitro+ és Pulse 56-ok az ajánlottabbak, utánuk jön Asus.
Jelenleg Pulse 56 a legolcsóbban elérhető 128k, £299.99+20£ szállítás
Nitro+ 56 159 + újszerű!!, 167k felbontott
PowerColor 56 £349.99+20£ szállítás
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #9143 üzenetére
Aztán tudod-e mit is jelent a kell szó?
A leírt mondatod értelmezésében nagyon nem úgy tűnik! De hogy értsd is mire gondolok, kérdezek valamit: 2080 Ti tulajdonos ezek szerint nem fog maximális élményben részesülni ezen játék esetben mivel nem Vega 64 VGA-ja van? Na ugye....
-
Speed®
titán
válasz
Heroes fan #9018 üzenetére
Milyen házról beszélünk? Mert nekem ITXbe került a Pulse 56..mondjum abból tágasba.. itt az ASUS nem fért volna el a +3mm vastagság miatt.
-
válasz
Heroes fan #9015 üzenetére
Nehogy mar a pulse ne ferjen be...
Mellesleg ha az Asus befer akkor a "nagy" Sapphire is, mert 1 centi a kulonbseg.
De mar most boritekolom, hogy te nem veszel Radeon VII-et se, mert Vegara is folyamatosan csak vartal, hiaba volt szamtalanszor akcioban itt-ott. A radeon meg meg a Vega nyitoaratol is tobbe lesz... -
chopin42
őstag
válasz
Heroes fan #9002 üzenetére
Gyárilag szar. Itt rákeresel, megtalálod, kell mókolni a vrm hűtéssel, mivel a rog címke már sajna csak az rgb-re elég asuséknál.
-
Speed®
titán
válasz
Heroes fan #8949 üzenetére
Az a Mining ASUS minimum véleményes azért. Persze örvendetes az árzuhanás, így tovább.
-
Bib
őstag
válasz
Heroes fan #8734 üzenetére
Rövid google után a kártya méretek: nitrok 310mm, pulse 282mm a házadnál 310-et ír
-
SzlobiG
félisten
válasz
Heroes fan #8734 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #8709 üzenetére
Szerintem 162-ert 3 játékkal jobb vétel.
-
válasz
Heroes fan #8709 üzenetére
Akkor miert nwm veszel mar vegre?
-
Kvg
senior tag
válasz
Heroes fan #8637 üzenetére
Csak tudjad hogy a vega 56/ 64 stagnálni vagy drágulnak fog.
Eddig is legalacsonyabb áron adták ahogy tudták. Nem tudod e hogyan működik a (egyre dráguló) világgazdaság, túl fiatal vagy és nem érted még. -
válasz
Heroes fan #8090 üzenetére
Leciii nee...
-
Picco
addikt
válasz
Heroes fan #8077 üzenetére
senki sem tudja, de Lisa Su beszedje amit elvileg nyitja a CESt januar 9en lesz. siman lehetseges hogy csak szerver termekeket jelentenek be, de realis esely van ra hogy masrol is fogunk hallani.
mod: OFF
-
chopin42
őstag
válasz
Heroes fan #7954 üzenetére
850w? Mihez?
Nem ki lettél tiltva innen?
Csak mert a szar gyártók szar tápjából indulnak ki a vga gyártók, attól még egy minőségi 550 egy vega 64-el is elboldogul. Kivéve ha Buildzoidost játszol, powermodolt vega 56-al. -
BogyóBP
addikt
válasz
Heroes fan #7945 üzenetére
Megy az még majd lejjebb is. Majd akkor lecsapok rá.
Ja és vicces mert a legtöbb termékhez már 2 vagy akár 3 játékot is kapsz ingyenbe, így azt se zárnám ki hogy evvel probálnák drágitani az amúgy sem olcsó VGA-t. Elég vicces.
szerk: Amúgy miért van a nitro kártyán 3 plusz csatlakozo? Ez már elég durva tápot igényelhet.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Heroes fan #7607 üzenetére
4k-ra boven eleg egy 70k-s proci, ott mar a VGA fog donteni.
-
zseko
veterán
válasz
Hagyjuk már a hülyeséget. A 9900K mellé ne vegyek rögtön egy 2080Ti-t is, hogy tudjak játszani?
A BFV-t 4K-ban kellett játszanom, mert az 1300X procim miatt csak úgy lehetett lagmentesen játszani. 40fps meg volt így is. -
komarfamily
csendes tag
válasz
Heroes fan #7664 üzenetére
ez egy dell 24" 2560X1440 165hz es nem volt 100e
-
válasz
Heroes fan #7664 üzenetére
Miért nem rögtön 4k ips 144-eseket nézel
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #7655 üzenetére
Hmmm....sajnos nem tudom eldönteni, hogy Te most Trollkodsz-e vagy tényleg ennyire GYP-s vagy?
Árukereső listája 144Hz-es monitorokról növekvő ÁR sorrendben, direkt a kedvedért [link]
Csak, hogy kattintás nélkül is lásd: kiinduló termék ára: 53 990 Ft-tól
Ez a 180k honnan jött számodra
-
Chalez
őstag
válasz
Heroes fan #7655 üzenetére
Mihez?
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Heroes fan #7628 üzenetére
Kösz, hogy továbbra is figyelmen kívül hagysz minden kérést irányodban. Bár a válaszaidból látszik, hogy igazából képtelen vagy felfogni bármit, egyik füleden be másikon ki. Remélem hamarosan kapsz egy bannt ebből a topikból.
Nekem sincs még vegám, csak szemezek vele, mégsem szemetelem szét a topikot mint te, csak követem. -
Picco
addikt
válasz
4k-nal pont majdnem mindegy a proci, ha nem ertesz hozza, ne szedits masokat.
9900k nagyon jo proci, de igazan csak akkor szukseges ha 144/240hz 1080p-hez szukseges.
-
válasz
Heroes fan #7628 üzenetére
nem.
-
robertosz91
tag
válasz
Nem azért, de neked halvány fogalmad sincs a proci limit és a felbontás viszonyáról...
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Heroes fan #7620 üzenetére
Azért nem kicsit vicces, hogy pont te akarod megmondani
-
válasz
Heroes fan #7618 üzenetére
Es megvan az, hogy ez milyen topic? Meg tovabbra is a Vega, nem Xbox, nem PS4 es barmi konzol.
Ide aki jon annak (veled ellentetben) veteli szandeka van, vagy ha megis nvidia mellett dont akkor megkoszoni a reszvetelt es atfarad a zold topicba.
Ha jol tudom mar radszoltak a multkor, hogy ez nem chat, de addig fogod fesziteni a hurt ameddig valaki ki nem oszt egy kis kenyszerpihenot neked. -
Kvg
senior tag
válasz
Hozod a formádat.
-
zzola
titán
válasz
Nem igazán így van!
Erős VGA kell, 4k 60 FPS-hez kevés a Vega (vagy csak erősen custom beállításokkal)!
Jó a Ryzen is, de azzal a min. FPS alacsonyabb és nem tudja kihozni a VGA-ból a maximumot, így egy 8700k/9700k jobb választás... -
Peddy789
őstag
válasz
Heroes fan #7498 üzenetére
Jah vagy 200 wattal többet fogyaszt. Az sokkal jobb, mert nagyobb szám.
???? -
lacus83
senior tag
válasz
Heroes fan #7483 üzenetére
Szia!
Látom még mindig ott tartasz ahol másfél hónapja,akkor már írtam egy kis szösszenetet neked.
Lehet átsiklottad miközben próbáltál újabb és újabb választ kapni azokra a kérdésekre amelyekre lassan több hónapja keresed a választ (Ne csak nézz hanem láss is!)
Mielőtt teljesen kicsavarnád itt a segítőkész topik lakók idegrendszerét,fontold meg ,döntsd el végre akarsz e Vegát és ne borzold az oroszlán bajszát
Ha döntöttél és végre talán vásároltál ténylegesen tudnak is neked segíteni
A többi gondolataidhoz ott a vs topik,a találgatós topik,a milyen vgat vegyek topik stb.Utóirat látogasd meg a milyen tápot vegyek topikot is,mert bármi is lesz 1050Ti felett érdemes lesz tápot cserélni
Addig is maradunk tisztelettel feléd Vega topik lakókÜdv Lacus
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Heroes fan #7488 üzenetére
Tápot is remélem cserélsz ha veszel egy normális VGAt mert a jelenlegid úgy fog pukkanni, hogy csak na, ha beraksz mellé egy Vegát vagy RTX et.
-
imi123
őstag
válasz
Heroes fan #7490 üzenetére
Igen drága.De ez egy Vega szakmai topic.
Szerintem vedd meg a VEGA 64-et. Nem fogod megbánni.Itt segítenek is kihozni belőle a maxot. -
imi123
őstag
válasz
Heroes fan #7488 üzenetére
Szerintem nem veszel Te sem AMD-t sem Nv-t.Kivárod az Intel GPU-t.
-
törölt tag
válasz
Heroes fan #7485 üzenetére
Néha úgy érzik a fiúk hogy fordítva ülsz a lovon.
A 2070 nem lassabb mint a Vega 64 de nem is kerül annyiba
Alzán most is tudsz 56 pulsét venni 132ben és van 178-ért ROG 64,ami a 2070-esbe 240.
Mutatok neked egy Friss 56 2070 tesztet na persze az 590 is rajta van remélem nem zavar.
Ha a ZAFÍRhoz ragaszkodsz mi a manóért nem vettél mikor 399 font volt 56meg 299 vagy black fridayon ?
NVnek a játékmotrokban van előnye ott fogod látni az NV supportedet mert bele van építve a motorba a PHYSX ami zárt forráskódú így az optimalizálására nincs mód. Ott meg ahol Vulkán vagy DX12 van AMD előny volt ilyen a Far Cry a bethesda újabb motorjai. meg általában az autós játékok...
AMD éves drivere dec 12 környékén jön ki ott szokott lenni kellemes emelkedés ez egy hét múlva lesz ezt már érdemes kivárni mit mutat.
A Ray tracing vagy DXR (Direct X Ray) miatt ne vegyél 2070-et mert csalódni fogsz. -
korcsi
veterán
válasz
Heroes fan #7483 üzenetére
"Ha meg bekapcsolnám az új funkciót még sokkal rosszabbul jönnék ki azzal." ?
-
Peddy789
őstag
válasz
Heroes fan #7473 üzenetére
Úristen én ezt nem bírom.
Légszíves mellőzd a hozászolásokat, mert soha semmi értelme annak amit írsz. A legtöbb esetben önmagában értelmezhetetlen a hozászolásod mivel nem tudsz mondatokat megfogalmazni, de ha helyes a mondat akkor is a jelentése hülyeség.
Most is ott írta a a tag hogy ÁRTÓL FÜGGETLENÜL MI A SORREND. Erre te rákommentálod hogy de az 200 rongy!
Hetek óta tolod a sok értelmetlen hülyeséget, menj Zozoka csatornájára youtubon vagy mi volt az, és irogasd ki a lelked bánatát ott, itt meg had tartsunk már meg valami színvonal szerű dolgot.
Ha érdekel a téma olvasd szépen amit a hozzáértő emberek (magamat nem feltétlenül belesorolva) írnak a témáról és okosodj, de kérlek ne szemeteld tele a fórumot hülyeségékél, mert senkit nem érdekel, és mindenkit zavar.
-
Peddy789
őstag
válasz
Heroes fan #7325 üzenetére
Én mar régóta gyanakodtam hogy a yutubon is megfogod kérdezni zozókát!
Néztem énis csocsika csatornáján a kommentekben Írni kérdeztem meg hogy melyikkel megy pontosan.
Én azt láttam hogy rtx 70 szar mert az amd csinálta működik szóval rtx volt amikor legtöbben veszik, de mostmár amd.
De gondold át mit kérsz karácsonyra, remélem hamarosan megkapod és akkor mindenki boldog lesz.
-
törölt tag
válasz
Heroes fan #7325 üzenetére
Epikus kommenteket tudsz Te iderakni
Hát youtubberes Zozókát jóhogy nem tudjuk űberelni itt...
Erős CPU mind a kettő alá kell -
Peddy789
őstag
válasz
Heroes fan #7265 üzenetére
Jah, csakha össze se tudsz magadnak rakni egy pct, hanem anyukáddal kell bemenni barmi alkatrészt cseréltetni a boltba akkor sokkal kevésbé praktikus. Az Xbox/PS pont erre van, egyben van, nem kell vele foglalkozni és működik. Ráadásul olcsóbban is kijön vele a család mint egy pcvel.
-
huby80
senior tag
válasz
Heroes fan #7261 üzenetére
Lehet egy xboxal jobban járnál
-
válasz
Heroes fan #7259 üzenetére
Akkor hajrá vedd azt, de ne haragudj meg legalább 2-3 hete veszed a kártyát elvileg megfelé.
Itt volt a BF, OCUK-ról jó áron lehetett szerezni, most itt van az Oázis ajánlata, ami überel mindent, és még mindig variálsz.
Akarsz te egyáltalán Vegát venni? -
válasz
Heroes fan #7257 üzenetére
Javaslom ma vedd meg mert ez BF akció az oázisnál nem ennyi lesz ezek után.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Heroes fan #7233 üzenetére
már vegája van... azért is van itt.... csak gondolom még nem frissítette a profilt
-
Peddy789
őstag
válasz
Heroes fan #7227 üzenetére
Kerlek fejtsd ki mégis mi az összefüggés.
Szerinted egy erősebb processzor és több memória megszünteti a a monitor szélén tapasztalható flickert, ami csak freesync módban van?
Amúgy a linkelt fórumon valakinek rzyne 7-el ugyanez a gond. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #7227 üzenetére
ASUS ROG STRIX XG35VQ: 3440 x 1440 (UW-QHD)
UHD (4K) 16:9 - 3840 x 2160
DCI-4K 1,89:1 - 4096 x 2160 -
Peddy789
őstag
válasz
Heroes fan #7217 üzenetére
Ahogy latom nem en vagyok az egyetlen ezzel a gondal: https://community.amd.com/thread/223724
Úgy veszem ki driver probléma főleg, egyelőre nincs megoldás rá.Elég szomorú vagyok miatta, mivel a freesync miatt vettem vega-t amúgy valószínűleg jobban jártam volna egy 2070-el :/
-
varmi2
nagyúr
válasz
Heroes fan #7219 üzenetére
Teljes mértékben megbízható. Innen van a monitorom.
-
válasz
Heroes fan #6639 üzenetére
És?
-
válasz
Heroes fan #6632 üzenetére
Semmi érdekes nincs benne, mining kártyákra mindig is 90 nap volt a gari.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #6629 üzenetére
Tudom noob kérdés, de a típus elnevezésében mit jelent a "MINING-RXVEGA64-8G" rész?
Külön bányába lett kifejlesztve, netán grátiszba jár hozzá csákány is?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #6460 üzenetére
Annyiért már van Sapphire is, annak sokkal jobb a hütése.
-
korcsi
veterán
válasz
Heroes fan #6322 üzenetére
Ha így meg van rángatva, akkor ne csodálkozz, hogy néha bekressel!
-
válasz
Heroes fan #6326 üzenetére
Még mindig túl van árazva a többihez képest.
-
lacus83
senior tag
válasz
Ez így most tuti nem fedi a valóságot
, nézd a beállított paramétereket is.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Ugyan ezeken a beállításokon? Kétlem.
-
korcsi
veterán
válasz
Heroes fan #6294 üzenetére
Melyik játék érdekelne? Mire vagy kiváncsi?
-
korcsi
veterán
válasz
Heroes fan #6292 üzenetére
Nincs. Amúgy jól.
-
törölt tag
válasz
Heroes fan #6286 üzenetére
Arra utalnak a fiúk hogy a Red Dragon az átfújásos kártya. (Sapphire Pulse meg az XFX is csak azok két ventisek) Pici Nanó nyákon a túl nyúló részt a ventik átküldik a kártyán.
Ennek megvan az előnye hátránya. hátránya az az hogy ugye kisebb helyen kell az alkatrészeknek leadni a hőt a nyákon, előnye meg egy sokkal szellősebb gép kialakítás lehetősége.
Míg a Red Devil, Asus Rog, Sapphire Nitrónál végig ér a nyák ezeknél a kártyáknál oldalt jön ki a hő emiatt általában robosztusabbak is..
Tehát érdemes a géped cirkulását előre átgondolni úgy hogy ahova kifújja a kártya a levegőt onnan házventiket teszel és egyből kiszippantod a házból a forró levegőt -
válasz
Heroes fan #6268 üzenetére
Nem szokásom nyelvtan nácit játszani, de már bántja a szemem a "freesinc"
Az még továbbra is Freesync lesz. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Heroes fan #6281 üzenetére
A Red Dragon jó választás (egyik legjobb hűtés, emiatt teljesítményben is TOP), "jelentéktelen" teljesítményben az eltérés, nem filóznék a helyeden, hanem megvenném: ne hogy lemaradj róla
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #6281 üzenetére
Azzal ne foglalkozz, úgyse biztos, hogy nálad annyit fog menni. Amugy az érték állítása kb 3 eger kattintás.
A hutoborda minősége sokkal fontosabb, azt a PowerColor (Red dragon) meg a sapphire csinálta meg a legjobban. Az, hogy a gyakorlatban mennyit fog neked menni a kártya, a feltüntetett OC érték helyett sokkal inkább attól függ pl, milyen a házad szellőzése/hogy tudod hűteni a kártyát.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #6268 üzenetére
Vega 56 Red dragont nézd ocuk-n, lejjebb ment az ára, szállítással együtt is kb 140kbol megvan, pár nap alatt megérkezik.
-
lacus83
senior tag
válasz
Heroes fan #6260 üzenetére
Most már hogy itt vergődünk jó ideje Nv vs AMD, freesync vs Gsync fronton, főleg úgy hogy mindenre van külön topik és már kb mindenki elmondta a véleményét én is csatlakozom.
Utánna mérlegeld azt hogy hiába jössz ide variálni Vega topikba, lévén ide azok járnak és azok is vannak akik már döntöttek Vega melett nem fogják azt mondani vegyél Nvt mert a Vega többet eszik,vagy a Gsync az jobb.
A tények : van egy freesynces monitorod amely mellé Radeon kari dukál. A freesync maga egy tök jó dolog és többet ér mint plusz 10 fps Nv javára. 1-0 a Vegának.
Ha Nv melett döntesz a monitorod adta lehetőség kiaknázatlan. Vehetsz Gsync monitort és Nvt. Ez már maga többe kerül mint Vega plusz egy táp. 2-0 a Vegának.
Gsync, Freesync egyenlő de mivel már van Freesync monitorod így 3-0 a Vegának.
Szóval akkor így remélem már segítettem én isUtolsó szösszenetként egy jó táp már alap több száz ezres gépbe ha Radeon van benne ha Nv.
-
Kvg
senior tag
válasz
Heroes fan #6260 üzenetére
Asust nem eröltetném ovodás szinten leragadtak hűtés kialakíás terén. kicsit drágábban :[Red Dragon 56] Ez viszont tudja a 64-es teljsítményét is jó kezekben.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan #6246 üzenetére
A Vega 64 annyit fogyaszt amennyit beállítasz neki. Ha 200-at, akkor annyit, ha 300-at, akkor annyit, ha többet, akkor annyit. Vagy ezek között bármit. Esetleg kérheted a Chillt, ami a mozgásodhoz igazodik, így ha lősz, akkor 250 körül fogyaszt, míg ha kevésbé akciódús a jelenet, akkor 100-150 watt körül. [link] - itt van videó az aktív fogyasztásról. A képernyőn ugyanaz volt.
De most igazából mi az alapvető gond? Van már egy FreeSync kijelződ? Nyilván ez eléggé leegyszerűsíti a helyzetet, de ahogy írtam vehetsz G-Sync kijelzőt is. A VRR működése ugyanaz.
Én amúgy csak Vega 56-ot vennék. Egyrészt olcsóbb, másrészt eleve Chillel fogsz játszani, tehát a Vega 64 teljesítményelőnye mindegy. Sokkal többet ér annál a pár extra fps-nél a Chill scene pacingjének a késleltetésbeli előnye.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Heroes fan #6250 üzenetére
többet semmiképpen se várj mint amennyieért vetted
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #6250 üzenetére
#6109-es hsz-t nézd meg, mindegyik említett tápegység jó
-
Kvg
senior tag
válasz
Heroes fan #6248 üzenetére
Nekem is kis házam van mégis elfért winyó tálcák fentebb vannak mint a PCI E sin...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #6246 üzenetére
Rendelsz neten egy tápot meg egy vegat. Vega be a gépbe, az új tápra rakotod a vegat. (Régi tápot ki se kell szerelni). Kipróbálod, a freesyncet főleg. Ha tetszik, megtartod, vagy a 14 napos elallasoddal élve visszaküldöd, és nézel olcsóbban (akár külföldről
)
Ha nem tetszik vagy nem látod a freesync által adott pluszt, akkor minden vissza a dobozba, és a 14 napos elállási jogoddal élve visszaküldöd.
Egyedül a postaköltséget bukhatod, ami max 2000 ft ha külön adod fel a kártyát meg a tápot. Aztán még mindig tudsz venni nvidiat
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heroes fan #6236 üzenetére
Azt mondtad, a 144Hz freesync monitorod már megvan, legalábbis én így értettem. Ha már van egy ilyen monitorod:
1) szvsz felesleges gsyncben gondolkodnod, mert nagyon nagy a felára egyébként is, ha pedig már adott a freesync monitor, akkor meg méginkább
2) én mindenképpen vegat vennék a freesync miatt
Most ha azt nézzük, hogy 2070 vs vega64, a 2070 mondjuk 140 FPSt hoz egy adott játékban, ugyanolyan beallitason a vega mondjuk 120-at. A +20FPSt nem nagyon fogod megérezni, de a freesyncet ha bekapcsolod a vegahoz, azt viszont biztos meg fogod érezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest