-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
őstag
válasz
neszmely #12871 üzenetére
A google szerint driver hibák lehetnek a hibaokozók. Próbáljuk meg a windows energiasémát teljesítmény centrikusra állítani. Fast bootot,hibernálást kapcsoljuk ki:
Jobbklikk start gomb, terminal(rendszergazda), majd ott írd be powercfg -h off, majd enter. Újraindítás. -
Bib
őstag
Valaki tudja esetleg hogy sapphire vega 56 pulse-on milyen vastag thermal pad-ek vannak?
Köszi -
Bib
őstag
Új drivert valaki forza horizon 4-el nem próbálta, hogy freesync megy e ?
-
Bib
őstag
válasz
Northlorien #12529 üzenetére
Jó a 1070, de egy jó vega 56 simán verdesi vagy nyaldossa a 1080-at is.
-
Bib
őstag
válasz
Northlorien #12408 üzenetére
A bővített szinkronizálás alapból ki van kapcsolva, nem is kell az, a freesync megy nélküle is.
Edge van új, a chrome alapú ha még nem próbáltad.Nálam korábban még gtx 970-nél kellett biost frissíteni az új monitorhoz Dp támogatás miatt.Bios uefi csm helyett ha nem azon van, de akkor win-t is telepíteni kell. -
Bib
őstag
válasz
ArmanD. #12396 üzenetére
Én elhiszem neked ,hogy nálad stabil, de erős undervolt az 1200mv helyett a 950, így te nagyon szerencsés vagy, nálam 1040 stabil és úgy boostol 1590 ig. A kollégának nem biztos hogy segített volna egy ilyen kihegyezett setup.Én szívesen nézek általad feltöltött beállításokat esetleg ki is próbálom, nincs ezzel baj.
-
Bib
őstag
válasz
SimonPh0enix #12323 üzenetére
Egy format c: és friss windows lesz a te barátod és csak a friss drivereket tedd fel. Semmi asus tweak, meg hasonló sz@rok nem kellenek.
-
Bib
őstag
válasz
SimonPh0enix #12294 üzenetére
Így nehéz lesz hisz nincs kitöltve az adatlapod. Milyen proci, mennyi ram, ssd-n van e a játék, friss windows stb...
-
Bib
őstag
Na a 19.12.3- al nem vagyok megelégedve, többször pl, youtube közben kép sötét, driver kifagy vele a win is. Beállítások többször visszaállnak alapra. Van még mit csiszolni rajta de jó lesz majd.
-
-
Bib
őstag
válasz
DeckardCain #11508 üzenetére
Milyen házban van neked?
-
Bib
őstag
válasz
Cyberboy42 #11459 üzenetére
Persze új játékokról beszélve, kihasználtságról van szó, nem szálankénti meg magonkénti kihasználtságról és nem is órajelekről, hanem összteljesítményről.Azért ne magyarázzunk bele mindent, mert akkor egy 100 magossal is proci limited lesz ha egy szálon fut a játék.
Amúgy amit használok és proci igényesebb pl. Bf5-nél néha multiban felugrik 75%-ra és közben a vga 99%-on megy végig az nem proci limit ám, nem kell aggódni. -
Bib
őstag
válasz
Plasticbomb #11380 üzenetére
Azért ha aidánál benyomod a stress FPU-t ,akkor küldi neki rendesen ám
-
Bib
őstag
válasz
akarmi1971 #10492 üzenetére
10 méteren 4k az elég erős, próbára mindenképpen közelebb vinném a gépet max 2m kábellel.
-
Bib
őstag
Én még matricát is csináltatnák dekorossal, ha sérült, ha meg nem akkor sima gariztatással kell hogy menjen.
-
Bib
őstag
válasz
david_97 #10250 üzenetére
Erre nem valami gyári bios kellene, meg alapbeállítás? Tudom hogy írtad hogy több beállítást kipróbáltál, de nincs ezen valami moddolt bios? 0 powerlimittel is ez van? Hotspot elvileg egy számított érték, többféle progival ellenőrizted? Gpu , Hbm hőfokok is felugranak? Bár lehet rossz pasztázás vagy laza hűtőborda. Valami jobb minőségű sima paszta jó lehet, én inkább kenni szoktam egyenletes vékony rétegben. Remélem sikerrel jársz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest