- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
XF270HUA típus van már belőle terítéken, de mindössze annyi az eltérés a HU verzióhoz képest, hogy keskenyebb a monitor kerete [link].
Erre azért figyelj:
"nagyon oda kell figyelnie annak, aki XF270-re vadászik, ugyanis létezik XF270H és XF270HU modell is, amelyek mind kinézetre, mind tudásra nagyon hasonlítanak, áruk viszont jelentősen eltér. Tehát aki 110 000 forint környékén talál XF270-et, az fogjon gyanút, ugyanis van egy hatalmas eltérés: az XF270H-ba TN+film panel kerül, míg az XF270HU az IPS-es kiadás. Vásárlás közben tehát nem árt észnél lenni, nehogy belenyúljunk a másik modellbe, az alacsonyabb árat látva."
Freesync és Chill jól működik, melyet a játékok első indítása előtt vagy most már közben is be tudsz kapcsolni, onnan már úgy használja, ahogy konfigoltad JÁTÉKONKÉNT, tehát minden game alatt külön be kell kapcsolni és konfigolni!!!! Én mondjuk nem ajánlom 40-re belőni az alsó határt, mert onnan könnyen leeshet 40 alá az fps, amit driver szinten fog korrigálni frame duplázással, de az számomra nagyon észrevehető volt és bizony zavart, így 45-re lőttem be a minimumot chillnél. Gondolom ezt játékonként változó értékre kell majd rakni, amit ki kell tapasztalni, de lehet neked a frame duplázás sem lesz szembetűnő.
DP-n tudja csak a Freesync-et és adnak mellé olyan DP kábelt amivel működik is. Hangszórójától ne várj csodát, de ha épp nincs más, akkor lehet vele zörögniszvsz. nem fogsz vele rosszul járni
read-only mode on the forum
-
törölt tag
Ez egyértelmű nem ?
Picit az hogy drága a HBM, meg persze úgy általában minden memóra részletesen ITT
És persze a bányászat, nem adták ki még a coinra szabott ASIC-okat.
Illetve kiadtak már csak még nem olyat amire a piac vár.
Emiatt nincs kártya kiadás és picit megállt a buszmegállóba a világ. Emiatt nem jön az AsRock videókártya be Európába, emaitt nem jelenik meg az NV videókártya. Emiatt drágák az árak.
Ha a jövő érdekel az inkább az AMD találgatós topic de egy mondatba összefoglalom neked. NV kártya kiadás év vége 12 nanón. AMD-nél Vega 12... és Intel GPU bemutató a 19 januári CESen. Szóval ősz után jönnek az izgalmak.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Egészen ponkrétan a Hagens Berman jogi cég indított egy csoportos pert a Samsung a Hynix és a Micron ellen árrögzítés gyanúja miatt.
A VGA-piac azért más, mert itt nem azért drágulnak a kártyák mert az AMD és az nVidia drágábban adja az AIB-knek, nekik ebből (a magasabb kereskedelmi árból) semmi hasznuk. Itt -mint már írtam- a kereslet nőtt meg irreális mértékben a kínálathoz képest, amivel a gyártók vagy nem tudnak vagy nem akarnak lépést tartani, mert instabil kereslet.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
Igen láttam Nekem egy problémám van konkrétan ezzel.
Hogy MSI GAMING X 1070TI-t hasonlít egy REF 56-hoz.
És ez még önmagában nem lenne baj ha nem csak In stock mérés van.
Mert elnézve a ref 56 OC-ja elég siralmas a tesztben a valóságban Hynix memóriával 15% Samsunggal akár 20% is kinyerhető plusszban lásd a Pulse tesztet itt a szobán.
Tehát finoman szólva vannak nagyon fura eredmények a tesztben mondjuk ilyen a Far cry 5, a Wolfenstein, a Wildlands, meg a warhammer 2.Amúgy árakra nagyon érdekes videót csinált a Nexus, de úgy mindenre , Amerikai MSRP árakat hasonlít Taiwaniakkal, maga a hely is nagyon érdekes !
Ki szúrja ki az Asus strix Vegát ?))
Felirat bekapcsolása ajánlott még ha hülyeséget is beszél néha.. nem csak néha[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Dvix kedvéért aki szereti a bencseket.
A DEVIL 64-et is körül bencselték.
Ez a teszt azért autentikusabb mert lyen kártyát legalább lehet kapni, ráadásul jó áron.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem elérheto a www.bestbyte.hu sem
Az a Ramiris kiskere elvileg[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Navi akkor fog jonni amikor a 7nmbol az EUV /ultraibolyalevilágitás/ tomegtermelésé válik elotte nem johet az ár miatt Addig drága a 7nm és csak szerverkártyáknak max vagy ilyen titán zséknek jo
A memoriaáraknál viszont tévedsz
Abban nem hogy drága lesz pont most volt hir hogy a Gddr6nál most duplázzák a gyártosorokat /tehát eddig visszafogták / Viszont pont a magas GDDR6 ár miatt már nem számit annyira magasnak a HBM2 ára
Meg mig HBCC nélkul novelni kell /kellene csak nagyon drága ugye/ addig pont itt nem ennyire szivbevágo probléma és inkább az a fura hogy benne van egy olyan technologia ami MACon szerverben nagyon kell itt várja az elévulést hogy mukodhessen[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
és a 800 ezres árat nem írták el mert az se túl reális ? ))
Amúgy az nem ért hozzá mindig aki csinálja tudod
Azért ez elég nagy szarvashiba volt tőlük.
Néztem de én ezt a grafikont nem igazán értem.
A vulkános doomban az 1070 megveri a vega 56ot ? mi mi mi
Meg a Hitmanben 40% itt valami nagyon furán van mérve /vagy lefolytva működik.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Jah és nagyon örülsz akkor az új Vegádnak ezek szerint (ha már följebb lapoztam) 350 Euróért. 3 játékból hármat lehet aktiválni, nyilván ezt néztem be. De ha már ilyen modortalanul írsz, akkor biztos azt hiszed h te szartad itt a spanyolviaszt. Húzd le magad ha megkérhetlek. Kösz!
-
Dareiosss
senior tag
Már kapott ajánlást. 3 játék jár hozzá. Miért érné meg +10 % teljesítményért 34 ezret ráfizetni a V64re? A Pulsok nagy részére lehet 64 es biost tenni. Pepeeeee tökéletesen összefoglalta a jelenlegi helyzetet és írt egy szupi ajánlást.
(#9208) Dvix Ui: már bocs de fölötted pár hsz el kapott egy ajánlást, V64 et nem is kérdezett, és tényleg tipikusan beböfögős stílusú volt mind a 2 hszed, hogy te most megmondod a tutit.
Ja és 2 napja berakták ezt is ide, amit sztem érdemes megnézned.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest