- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BoneDragon #41861 üzenetére
A legegyszerűbb a Wattman-ban egyszerűen automata fesz mellett a gpu órajelét beállítani egy mínusz 5-9%-ra. Az kb. rx570 szintre csökkenti a fogyasztást, és elvileg így halkabb lesz, nem sok teljesítmény feláldozása árán, egyszerűen.
-
tasiadam
veterán
válasz
Kezdenem egy olyannal h huto tisztitas es ujrapasztazas minimum mx2, max kryo-val. Utana alulfesz es gyari hutesprofil. A bios szibtu alulfeszt nemreg libkeltem be. Csinalj olyat h 1050mv-rol indult 7es statenel 10essevel lefele, 0 es 1 state maradjon gyari.
Aztan hutesprofil afterburnerrel.Ha nincs humorod hozza, akkor 1 tabla milkaert megcsinalom neked BP-n ha elhozod.
-
Mizol29
senior tag
válasz
Az 580 Nitro vagy Pulse?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #41257 üzenetére
Ugye eltünt a villodzás, de most elinditottam a wallpaper engine-t és megint villódzik. Vajon mitől lehet... hm
-
inf3rno
nagyúr
válasz
BoneDragon #41254 üzenetére
Ja a flickerre nem válaszoltam. Az szó szerint felvillanást jelent. Szóval a te esetedre is jó ez a megnevezés, ha tényleg ilyen rövid ideig villanik be a fekete. Ha igaz, amit bot1978 ír, akkor 120Hz-el is működhet, mert azzal sem terheled annyira. Persze alul is lehet feszelni meg felnyomni a ventilátort. Illetve még olvastam olyat, hogy hibás tápegységnél is előfordulhat. [link] Jó tudni, engem még nem érintett, de akkor ezek után nem csak a monitorra gyanakszom majd.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
BoneDragon #41257 üzenetére
Nem értem miért csak gyanakszol rá. Van vagy ezer program, amivel lehet tesztelni, csak használni kell a google-t. Vagy a sebességével van a gond, nem a helyességével?
-
Out
addikt
válasz
BoneDragon #41249 üzenetére
Kapcsold be a Virtuális szuper felbontást, az nálam segített Rx580 és 144Hz monitornál.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
BoneDragon #41249 üzenetére
A flickering lehet monitortól is. Pl Acer, AOC, stb. olcsó paneles típusainál elég gyakori. Azoknál olyan hax volt, hogy levették 144Hz-ről 143-ra vagy valami ilyesmi rémlik. Ha freesync és magas frekvencián megy, akkor próbáld meg eggyel lentebbivel, pl 144 helyet 120-al, azt egyszerűbb kibűvészkedni az OS-ből, és azzal is kiderül, hogy működik e. A flickering amúgy nem "kép ugrálás", legalábbis amit én láttam, ott bevillantak ilyen szürke négyzetek meg vonalak meg hasonlók [link]. Lehet kevered valamivel.
-
TIT
veterán
válasz
BoneDragon #41103 üzenetére
Én nem találtam,de 1 hónap után már kiismerem magam.
-
TIT
veterán
válasz
BoneDragon #41089 üzenetére
Nem olyan magas hőfok,hogy egy újrapasztázás segítene,alulfeszelheted,nekem mondjuk alulfesszel nem melegedett kevésbé,ami elég érdekes.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon #41089 üzenetére
Ha nem régi a kártya inkább egy kis alulfeszelés szerintem. A topicban keres rá amennyiben érdekel, sok how to van.
-
TIT
veterán
válasz
BoneDragon #41082 üzenetére
75-ig egészséges.
Zsöti90: Igpvel.
-
Mizol29
senior tag
válasz
BoneDragon #41082 üzenetére
A 72 fok az még teljesen elfogadható hőmérséklet.
-
helgi
aktív tag
válasz
BoneDragon #40275 üzenetére
Nálam az 570-nél nagyon is megy. Sőt, magától is..
-
nrg_52
addikt
válasz
BoneDragon #40294 üzenetére
Vehetsz tizet is, ha nem a vga-tol fugg. Fonokomnek zold kartyaja van, megsem jo vele neki. De ha te attol jobban erzed magad, hogy a kartyat, meg mast fikazol, akkor hajra.
-
koszos91
tag
válasz
BoneDragon #40294 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam gyorsan ezt az alvó állapotot és nekem teljesen jól betöltött. (rx 570 itx, 19.12.1 driver, win 10 novemberi frissítés)
Szóval akkor lehet hogy mással van a hiba. -
hegegabi80
addikt
válasz
Szerencsére nálam működik most rendesen az alvó mód (kopp-kopop-kopp), igaz nem is használom túl sokat. Korábban én is többet szívtam vele amd-nél, de akkor fogtam és kikapcsoltam.
-
HSM
félisten
válasz
BoneDragon #40286 üzenetére
Ez az 5x kellett újraindítanod dolog teljesen egyedi hiba. Valami nem oké a kártyáddal vagy a géppel. Ez nem AMD specifikus.
-
CirrMee
addikt
válasz
BoneDragon #40286 üzenetére
Nálam semmi baja, az előzőeknek sem volt, de azért rohanok venni envídiát, mert az áemdé egy rakás sz*r. Megaszonták az itteni szakembörök is...
-
HSM
félisten
válasz
Ezekből én egyet sem tapasztalok az RX580-al. Azaz egyet de, a régi alaplapom nem annyira szeret aludni, vagyis visszajönni belőle. Az előző lapjaimmal ezzel se volt gond 280x és 290x kártyákkal.
(#40281) echterion: Lapopon persze, hogy működik, működnie kell, hiszen ott gondosan össze lehet (és kell) hangolni a konfigurációt (BIOS, driverek). Asztali gépen sokkal könyebben elsülhetnek rosszul a dolgok.
Pehi: Nem kell aggódni, ha 30w lenne azt észrevennéd, folyamatosan menne vagy ki-be kapcsolna a ventilátor a melegedéstől.
-
nrg_52
addikt
válasz
Az alvo modbol visszaterest a kicsipuha nem tudja szerintem megoldani, nalam zold kartyaval is vacakolt, nem is hasznalom jo ideje.
-
echterion
nagyúr
válasz
Az alvó mód nálam sem megy 570-nel, így mondtam lányomnak, ha nem használja, kikapcs. Franc se kínlódik vele, 25-ért vettem Alzában karácsony előtt, annyit megért, de teljes árat nem adnék érte. Eladtam az 1050ti-t és szinte ingyen lett egy erősebb kártya a gépbe, de kb. ezért váltottam csak erre.
-
Danecay
addikt
válasz
Nekem ilyet még sohasem csinált. Igaz nekem 580-asom van, nem tudom, hogy van e jelentősége.
-
Csupingo
veterán
válasz
BoneDragon #40223 üzenetére
Még én sem használtam, de ahol pirosat látsz, az már nem az igazi.
Honnan hova viszed a hangot? Nincs hdmi bemenetes erősítőd, amit a vga-ról tudnál használni pl.?
Alaplapi driverek telepítve? -
Csupingo
veterán
válasz
BoneDragon #40217 üzenetére
Latencymon vagy valami hasonló progi nem jelzi, hogy melyik driver szórakozik?
-
Csupingo
veterán
válasz
BoneDragon #40210 üzenetére
Az alaplapról viszed a hangot? Jack, hdmi, spdif, stb? Akkor szerintem a hangkártya drivert kéne cserélgetned.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #40209 üzenetére
Ja igen azt lehagytam, hogy minden youtube videó hibaüzenettel jön be aztán nagynehezen elindul és néha teljesen elmegy a hang közben.
-
fanti
addikt
válasz
BoneDragon #40185 üzenetére
Milyen hang?
Hangkártya?
Alaplapi hangrendszer?Kezdetnek szedd le a radeon driver HDMI-s hangdrájverét.
-
TIT
veterán
válasz
BoneDragon #24714 üzenetére
Szabálytalanul,amd miért nem koppint a fejükre?
Hátrányba kerülhet az nv.-vel szemben.Televan: Csoda,hogy decemberben volt egy kis áresés,mert mindig feljebb szokott menni.
Mercateo-nál csak cégek vásárolhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged