- Hobby elektronika
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A BIOS kapcsoló OC állásában (mikor 1260 MHz az alap LOAD órajel) kap a kártya 4 x 6.25 mV, tehát összesen 25 mV extra feszültség keretet. Emiatt tapasztaltad, hogy 1075 mV beállítása mellett 1098-1100 mV értéket is mutatott a GPU-Z
Wattool-ban levettem 0-ra az extra feszültséget az alap 4-es értékről és így teszteltem 1260 MHz-hez a minimum feszültséget
Mondjuk nekem volt korábbról már kiindulási alapom, mivel Silent BIOS mellett (ugye itt 1206 MHz az alapórajel és 0 az extra feszültség szorzója) 1000 mV-on szépen üzemelt, bár itt nem tudtam lemenni 1V alá, mivel mindig visszadobta a feszültséget 1V-ra. Viszont közben kiderült, hogy az extra feszültség szorzójánál negatív értéket is meg lehet adni, amivel alá lehet menni 1V-nak, viszont ezt már nem néztem meg
1260 MHz-re emelve 1V mellett Heaven kresselt, de 1230-on már nem volt vele gond, így OC-s BIOS mellett nem is próbáltam 1.025 V alá menni, bár az alap plusz 25mV-nak köszönhetően lehet simán üzemelne beállított 1V mellett is. Mindegy, egyelőre jó így
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple TV eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest