- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
És még is mit vegyünk (igen tisztelt fórumtársam nevében is...)?Ha most nem tudott meggyőzni akkor jövőre hogy fog?És hagyjuk ezt a ne játszunk FHD-ban dolgot,Nv-s játék és hasonlók...,mert az agyon OC-s,fix órajeles karimmal alig maradok el tőle és még a mod biost fel sem raktam.
A 980 ti legalább minden felbontáson,játékban kiegyensúlyozott,de ugye ott is van kérdőjel,hogy mi van ha egyszer az életben bejön a jóslás és becsuklik a 980ti DX12-alatt?Bár ezt kétlem de adjuk meg az esélyt.
Tehát akkor marad a nagy nulla vga cser addig amíg nem jön ki egy pár valós DX12-es kari,mert ezek nem azok.Volt már szerencsém 2 DX váltásnál is ilyen elő karikhoz,inkább kihagynám...
Ez a HBM2 meg igazán nem érdekel senkit.Tőlünk DDR2 is lehet rajta,ha gyors.Perpill a HBM-es fejlet kari nem tudja megfogni az elavult GDDR5-öt.A HBM2 meg mint ide Mekka és a GDDR5X attól függetlenül,hogy papíron elmarad a HBM-től,minden csak nem lassú.Hozzáteszem a mostani karimon se a sávszél a gond...
Ebből kiindulva és mondjuk az új SW-játékot alapul véve azt a -10fps-t bőven le tudom nyelni erre kártyát cserélni nem érdemes.
Mondom ezt úgy,hogy elégedett AMD felhasználó vagyok aki 9 éve (csak és kizárólag)piros kártyák tömkelegét vette meg. -
menpee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest