-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
7670? akár
...
nyitott vagyok a 7-es szériára. BMW-ben is az favoritom... majd írok az AMD-nek, hoyg a kedvemért, valami 730d Radeont dobjanak már össze
...
Azért legalább kevesebbet kel izzadnod!
ha tudom miért izzadok, nem szoktam foglalkozni az "izzadtságszaggal".. sem(#36) Edem05
az sem rossz -
Edem05
őstag
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
Sorry
- = Zk = -:
4870x2---5870-es szerepelt nálam a repertoárban... anno azért adtam el a 4870x2-őt mert a p35-ös lapomnak a slot sávszélje kevés volt neki, mint utólag kiderült, az 5870-el meg voltam elégedve, nem melegedett, ment oszt kész, csak később elfogyott róla a vram, aztán megváltam tőle... Valami ilyesmi lesz a mostani dolgokkal isMég meg vagyok elégedve, de a szemem a pályán, aztán ha úgy látom hogy mehet akkor elindul a procedúra... évről évre ez van, de meg fogadtam hogy rendszer nem lesz cserélve, mert minek, csak vga-t cserélek, mert ki kell szolgálnom a monitoromat...
Viszont már sokat jár a pofám, bukó lesz
Nem mondtam semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest