-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
polgi803
üzenetére
Végig olvastad amit írtam?
vagy nem látod a fát az erdőtől?
mondtam hogy iPon on hibás a kép és a leírás is! olvasd el az előző HSZ -emet és nézd meg a képet is!

********************************************************************************
karesz501 Nemis olyan rég írtam erről(vapor-x) is hogy nagy átverés a dolog: igen az egyik BIOS csak 850/1250.es órajelen jár de a BOOST sírba kergető hatása ott is ugyan úgy jelen van szóval hiába csak 850.az órajel de a fesz ugyan úgy 1,250.v ami kib@szott idegesítő mert 850.es órajelet az én kártyám 0,875.v al viszi beton stabilan mia ráknak oda majdnem 3x akkora fesz?
És a másik dolog is ugyan úgy ott van hiába húzod fel a power csúszkát +20.% ra meg emeled fel a gpu órajelét 1150.MHz -re ugyan úgy ledobálja az órajeleket 800.MHz alá is ha adsz a kártyának NORMÁLIS terhelést!
szóval az a boost nélküli bios csak annyi hogy a vapor-x en hogy nem kapcsol fel 925.re az órajel de a boost idegesítő dolgai éppúgy benne vannak. És a Vapor-X VRM hűtése is RITKA sz@r 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És a másik dolog is ugyan úgy ott van hiába húzod fel a power csúszkát +20.% ra meg emeled fel a gpu órajelét 1150.MHz -re ugyan úgy ledobálja az órajeleket 800.MHz alá is ha adsz a kártyának NORMÁLIS terhelést!
szóval az a boost nélküli bios csak annyi hogy a vapor-x en hogy nem kapcsol fel 925.re az órajel de a boost idegesítő dolgai éppúgy benne vannak. És a Vapor-X VRM hűtése is RITKA sz@r