Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
hali
mai nap folyamán sikerült levideóznom, és egyben felfedeznem egy érdekes dolgot, én először proci-ra gondoltam mivel csak az van húzva a gépembe.,na de ott azt írták ,hogy VGA lehet a lúdas, Vram hiba ?!
Na de persze azt hozzá kell tennem, hogy egy restart után futtattam 3Dmark11 / Valley / Heaven / bf4 és semmi , szóval ez elég random jön elő..na de itt vannak videók ,igaz rövid de azért hallani meg látni ..mi ez recsegés meg kép is ilyen lila foltok vagy mi? de nincs kék halál meg ilyenek ,hanem kilép a játékból ,ha nem úgy akkor viszont ctrl-alt-del combó , viszont amit észre vettem ,hogy utána a böngésző( chrome ) kiírja ,hogy összeomlott és hogy indítsam újra , néha jó néha nem .. gép restart után minden ok ..
jah és utána nem indul a valley se tehát nem játék hiba , az is ilyen recsegve indul meg kép is fura és annyi ..egy gép restart után mindne ok! A vga nincs húzva , tápom meg 500w chieftec elvileg elégnek kellene,hogy legyen ..semmi ötletem mi okozza

szerk.: és itt a kártyát nem is OC mode-ba(1120) volt hanem game mode-ba(1080) volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest