Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
pityeszka #9515 üzenetére
Amennyiben Asus 7850 dc2 v2 akkor ezt nekem is csinálta tegnap. Magára hagytam a gépet win asztalon 10 percre, mire vissza jöttem win asztal vissza jött, de se egér, se bill nem reagált. Reset segített csak.
Nálam a legutolsó béta driver van hozzá.Én gondoltam rá, hogy mivel új a kártya, ezért eleinte még kicsit szégyenlős, fogni kell a kezét, nem szabad magára hagyni
-
válasz
pityeszka #8711 üzenetére
Amúgy majdnem én vettem meg
Ha tudott volna biztosat mondani Pepe78 kolléga szerda este mikor feltette hirdetni ,de azt sem tudta hogy V1 vagy V2 lesz és a ram kérdést(hynix , elpida) meg még ha a kezébe lett volna a vga akkor sem lett volna hajlandó(kibontani) megnézni így hanyagoltam....
Egyébként milyen lett végül? v2 és Hynix ramos???
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest