Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
kleinguru
üzenetére
Köszi!
Megkérhetlek, hogy próbáld ki, hogy driverből, vagy külső programmal (pl. MSI AB-ből) lejjebb tudod-e venni a a Gigabyte 7870OC ventifordulatát 40% alá?
Nekem is Gigabyte kártyám van (GTX 660OC), de ott bios mod nélkül képtelenség 40% alá vinni a fordulatot, azt hiszem AMD-Giga kártyáknál ez máshogy van, de biztosra kéne tudnom.
Ettől eltekintve a Giga 7870OC háromventis kinézete alapján el tudom képzelni, hogy terhelve is halk tud maradni, mert nem kell 100%-on pörgetnie a ventiket. Meg tudod ezt erősíteni?
Jelenleg a Giga és a Sapphire GHz/GHz-OC között vacillálok, a Gigánál a gari, a Sapphire-nál pedig a jó tapasztalatok (BS-től eltekintve) illetve az eleve (vintiszabályozás állítgatása nélkül) is halk működés a szimpi. Az igazi persze egy Sapphire-Tahiti-LE lenne, de azt ugye már nem lehet kapni..
üdv
J. -
HSM
félisten
válasz
kleinguru
üzenetére
Igaz. Kicsit pongyolán fogalmaztam, de teljesen egyetértünk. Akkor pontosítom, a csip gyári specifikációinak megfelelő körülmények melletti üzemeltetése esetén fenálló stabilitásának megfelelő stabilitásra gondoltam.

De valóban, a mai csipek ilyen használat mellet sem működnek tökéletesen hibátlanul, mindig akad pár hiba, szóval az asbzolút szó talán nem volt a legszerencsésebb megfogalmazás.

-
Bali27
addikt
válasz
kleinguru
üzenetére
Nekem régebben volt egy HIS 2870-em, és én is állitgattam a minimum feszültséget biosokkal. Most ott virít a polcon mert bedöglött.- Nincs bizonyítékom hogy ez miatt, de pont utána? Szóval nekem is giga7870-em van, az oldalárol a legfrissebb biost feltettem. AZ eredetivel is tökéletes volt és most is az

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő