Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
válasz tothjozsi96 #51393 üzenetére
Király, ezekben a Chieftec tápokban még soha nem csalódtam, nem most akarom elkezdeni köszi
-
Apollo_21
addikt
válasz tothjozsi96 #52335 üzenetére
Lehet, meghalt a HDMI csati rész..vagy alapba hibás volt, de mivel te nem azt használtad..nem derült rá fény..
A VTX kari problémára a másik kollegának pedig!!!
hupisom1 kolléga is foglalkozik vga javítással..keresd fel őt! Hátha, énis nemrég jelentkeztem be nála..még nemadtam át a kártyát számára, de hozzávetőleges összegkeretet is tudott mondani ami nekem külön jól esett.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Steve198310
őstag
válasz tothjozsi96 #52400 üzenetére
Jaja garanciás a dolog. Én is most gariztattam a 280x-em mert meg állt rajt az egyik venti.. Észre is lehetett venni rajt mert a VRM nem 60 fok körül mozgott hanem 78-83.
Rakd vissza a gyárit vagy rakasd vissza és garanciáztasd"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
felyx
csendes tag
válasz tothjozsi96 #52400 üzenetére
Pont azt akartam elkerülni, hogy a gyári hűtőt rakják vissza, hiszen az ment tönkre most is, inkább fel akartam rá tetetni egy jó hűtőt ami talán bírja egy-két évig, de igazad van bizonyos szempontból, lehet hogy jobban jártam volna ha gariztatom inkább.
-
felyx
csendes tag
válasz tothjozsi96 #52405 üzenetére
A próbát úgy értettem, hogy megpróbálom még egyszer rátetetni normálisan vagy inkább úgy mondom megigazíttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mesterséges intelligencia topik
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest