Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
Ránéztem erre az erőforrás figyelőre de olyan kínai hogy csak na. Igazából semmilyen program nincs fent amivel össze akadhat mert 2 napos a Windows. A BF4 előbb ment fel rá mint a vírusirtó
Egy Asus 4890-el fogom megnézni a gépemet. Ha ez megoldja a dolgot a kártyával van valami. -
nomad138
tag
Ez nem Internet lagg. A kettő még csak nem is hasonlít egymásra. Feltelepítettem a másik HDD-re de ugyan az a jelenség. És elég szomorú hogy ilyen gépen beakad egyszer kétszer. Nekem nem szokott most pedig csinálja
Ha az egyéb összetevőimmel van baj akkor azt egy gyengébb kártyával is produkálni fogja? Érdemes kipróbálni a többi összetevőt egy gyengébb kártyával? -
Dany007
veterán
Én is azt mondom, hogy inkább használtan egy 7870 2GB vrammal.
Az 1600x1200-as felbontás jóformán ugyanakkora mint a full HD. Ugye 1600x1200 az annyi mint 1,92 millió pixel. Az 1920x1080 pedig 2,07 millió pixel. Így gyakorlatilag minimális a különbség. Tehát nyugodtan veheted azt, hogy full HD-ben fogsz játszani.
Oda meg azért kell a 7870 2Gb-os vramja. A jövőben meg még inkább kelleni fog. Ha nem lenne ilyen alacsony sávszélessége ezeknek a kártyáknak akkor én még a 4GB-os verzióra is beruháznék. De ugye ezeknél az jobbára fölösleges.
Főleg egy i5 4670 mellé már illik egy izmosabb kártya.
-
Steve198310
őstag
Ahhoz már kell a 2GB. Úgy mond elkél itt ott. Mivel játszanál mert ügy e az is befolyásolja, hogy 1-2 GB. Ha már szeretnél BF ezni mert sokan azt veszik alapul ahhoz kell a 2GB. De egy Metro LL vagy Bioshock ahhoz elég duzzogva. De a AC4 is már kajom asszem 1,1-1,2GB körül. Most nem tudom megmondani mert nincs karim.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy Asus 4890-el fogom megnézni a gépemet. Ha ez megoldja a dolgot a kártyával van valami.
Ha az egyéb összetevőimmel van baj akkor azt egy gyengébb kártyával is produkálni fogja? Érdemes kipróbálni a többi összetevőt egy gyengébb kártyával?
Oda meg azért kell a 7870 2Gb-os vramja. A jövőben meg még inkább kelleni fog. Ha nem lenne ilyen alacsony sávszélessége ezeknek a kártyáknak akkor én még a 4GB-os verzióra is beruháznék. De ugye ezeknél az jobbára fölösleges.