- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BandiT85 #51710 üzenetére
Az a tuti, ha megnézi az ember saját szoftverrel (ha van), Aida-val, HWinfo-val (talán ez a legjobb), AB-rel és társaival is. Ha 2 egyezik, már király.
Mondjuk nálam tényleg csak az említett apró hibák vannak, hogy AB feszt csak a beállítottat jelzi, nem a valósat, ill. RAM-ok sebességét nem ismeri fel pontosan.
Tiger.: De igen, biztosan.
-
katt777
félisten
válasz
BandiT85 #51706 üzenetére
Kösz. Na, olyan fülem nincs (meg az AB-nek sem
). Gondolom, csak a támogatott kártyákon jelenik meg. Amíg viszont anélkül is megvan a teljesítmény, nagyon nem is érzem szükségét. MSI-től azért ódzkodom, mert ritka szar alaplapokat csinál, bár az is igaz, hogy a gagyi Asus VGA-hűtések ellenére nem veszek más lapot.
VGA-ból nekem leginkább a GB-ok jöttek be, bár ezek mind nV-k voltak.
Én viszont a grafikonokat csoportosítottam, ha már lehet végre.
Ja, verziók tucatja óta sem ismeri fel jól a VRAM-ok órajelét az AB, szerencsére viszont jól szabályozza. Elég fura hiba, hogy gond nélkül kezeli, mégsem "látja" (minden más tesztprogram igen). De inkább ez, mint fordítva.Zsébernardo: Az első hőértéket fenntartás nélkül elhiszem, a másikat legföljebb közvetlen hőméréssel igazolva.
Ha csak nem a nyák hátulján mér valamit a levegőn, de még ott is magasabbnak kéne lennie a hőmérsékletnek egy gép belsejében.
hibavissza: Túlhúztad a kártyát, és degradálódott. Vegyél vissza az órajelekből (alighanem VRAM).
sephi: Kimaradt: Nemcsak magasabbak az órajelek 2D-ben, hanem a sávszélesség is 3.0, nem 1.0, ezért viszi a videókat is UVD helyett.
-
szika87
aktív tag
válasz
BandiT85 #49801 üzenetére
Megnéztem, a 12V-es ág 20A ad le,megint csak azt mondom,ennek elégnek kell lennie.
Időközben leszedtem mindent,sé feltettem ami az asus honlapján van,már már kezdtem azt hinni jó lesz mivel a furmark 5perce hibátlanul ment,így meguntam és indítottam egy battlefieldet,10perc ééés újraindulás.Dyrg Chieftec CTG-500-80P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest