Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Persze, lehet. CSak ugye ha a gyártó oldalán nincs kinn, akkor nincs mire frissíteni. Meg kell kérdezni a terméktámogatásuk, van-e javított BIOS erre a hibára, mert ha van, el fogják neked küldeni. Ha nincs, akkor meg lehet próbálkozni a gariztatással, de az szerintem abszolút a bolt/szervíz jóindulatán fog múlni, milyen elbírálású lesz.... Mert ugye működik, csak hangosan... Nem könnyű dió.
(#32176) MacFly: Nem hiszem, hogy lenne kitéve az oldalukra friss BIOS, bajos a revíziók miatt. Rá kell érdezni, és ha van, el fogják küldeni pontosan a tiédre valót, illetve leírják, mi a teendőd a kapott állományokkal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Pont ezzel a típussal nem tudsz mit csinálni. Gariban cserélteted bármely másik típusra. Olyan a ventivezérlése, hogyha elér egy bizonyos hőfokot (kb. 58-60), akkor minden beállítástól függetlenül maximumra tekeri a ventiket. Ez bizony úgy 4500 RPM körül van sajnos...
Nincs hozzá olyan BIOS, ami ezt javítaná. Másik (pl. TwinFrozr) BIOS-ával meg nem működik. Februárban jártam körül ezt a témát... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32161 üzenetére
Ilyen MSI kártyád van? Mert ennél ez sajnos természetes állapot. Nekem is ilyen van, de én nem vettem a fáradságot a gariztatásra... Letettem a gépet az asztalról az asztal alá, és már nem is zavar. (Alig-alig játszom, munka közben meg semmi hangja nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest