Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Ilyesmi kis átlátszó vízszintes csíkok, amik nagyon kicsit eltolják a képet nekem is szoktak lenni néha játékoknál, ha gyorsan forgatom a kamerát. De csinálta ugyanezt 6950-el, 6870-el és 4850-el is. Lehet, hogy megszoktam, vagy nem tudom, de már észre sem szoktam venni.
-
szasanyi
félisten
Elég jó monitorom van (DELL U2311H) és mint mondtam: szemüvegben, teljes képernyős 1080p felbontásban néztem.
DroiDMester: Ezek szerint mégsem az én szemem romlott meg ennyire.
Ez az "MSI bölcsesség" nagyon hiányzott! De most komolyan, ne tegyetek már ilyen óriási blőd kijelentéseket - ha hiteles szervizadatok nem állnak rendelkezésetekre - , mert lehet olyan aki komolyan veszi.
-
EvilSymbol
csendes tag
Kar volt ati radeont venni...ugy szeretem az ilyet. Vesz egy ATI kartyat - Murphy torvenye szerint termeszetesen pont kifog egy szart - es jon a topicba egy ilyen posttal. Figyu... Az itt levo 7xxx kartya tulajok 90%-a majd kiugrik a borebol, olyan jot mutatnak ezek a kis szornyek. Egy hibas kartya miatt ne irj le egy gyartot! (foleg ne 5-ot, 6-ot, mert ugye nem is azt irtad, hogy MSI-t soha, hanem, hogy ATI-t soha...) Garizd a kartyat es ennyi. Elofordul az ilyen. Amugy csak nekem tunt fel, hogy iponrol sok hibas kartya jon ki? Vagy ez ugyanaz, mint a sapphire hiba% es azert van, mert mindenki onnan rendel? :S
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest