- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Ilyesmi kis átlátszó vízszintes csíkok, amik nagyon kicsit eltolják a képet nekem is szoktak lenni néha játékoknál, ha gyorsan forgatom a kamerát. De csinálta ugyanezt 6950-el, 6870-el és 4850-el is. Lehet, hogy megszoktam, vagy nem tudom, de már észre sem szoktam venni.
-
szasanyi
félisten
Elég jó monitorom van (DELL U2311H) és mint mondtam: szemüvegben, teljes képernyős 1080p felbontásban néztem.
DroiDMester: Ezek szerint mégsem az én szemem romlott meg ennyire.
Ez az "MSI bölcsesség" nagyon hiányzott! De most komolyan, ne tegyetek már ilyen óriási blőd kijelentéseket - ha hiteles szervizadatok nem állnak rendelkezésetekre - , mert lehet olyan aki komolyan veszi.
-
EvilSymbol
csendes tag
Kar volt ati radeont venni...ugy szeretem az ilyet. Vesz egy ATI kartyat - Murphy torvenye szerint termeszetesen pont kifog egy szart - es jon a topicba egy ilyen posttal. Figyu... Az itt levo 7xxx kartya tulajok 90%-a majd kiugrik a borebol, olyan jot mutatnak ezek a kis szornyek. Egy hibas kartya miatt ne irj le egy gyartot! (foleg ne 5-ot, 6-ot, mert ugye nem is azt irtad, hogy MSI-t soha, hanem, hogy ATI-t soha...) Garizd a kartyat es ennyi. Elofordul az ilyen. Amugy csak nekem tunt fel, hogy iponrol sok hibas kartya jon ki? Vagy ez ugyanaz, mint a sapphire hiba% es azert van, mert mindenki onnan rendel? :S
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Whisky topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Tavsegitseg gyanant, telefonrol, nekem kb ennyi otletem volt. Majd ha valakinek a reakcioja eszembe juttat mast meg, nem fogom visszafogni magam. 

Eddig az összes vitte az 1050/1450-et, kíváncsi lennék ezen felül mennyi van még bennük.