- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Ilyesmi kis átlátszó vízszintes csíkok, amik nagyon kicsit eltolják a képet nekem is szoktak lenni néha játékoknál, ha gyorsan forgatom a kamerát. De csinálta ugyanezt 6950-el, 6870-el és 4850-el is. Lehet, hogy megszoktam, vagy nem tudom, de már észre sem szoktam venni.
-
szasanyi
félisten
Elég jó monitorom van (DELL U2311H) és mint mondtam: szemüvegben, teljes képernyős 1080p felbontásban néztem.
DroiDMester: Ezek szerint mégsem az én szemem romlott meg ennyire.
Ez az "MSI bölcsesség" nagyon hiányzott! De most komolyan, ne tegyetek már ilyen óriási blőd kijelentéseket - ha hiteles szervizadatok nem állnak rendelkezésetekre - , mert lehet olyan aki komolyan veszi.
-
EvilSymbol
csendes tag
Kar volt ati radeont venni...ugy szeretem az ilyet. Vesz egy ATI kartyat - Murphy torvenye szerint termeszetesen pont kifog egy szart - es jon a topicba egy ilyen posttal. Figyu... Az itt levo 7xxx kartya tulajok 90%-a majd kiugrik a borebol, olyan jot mutatnak ezek a kis szornyek. Egy hibas kartya miatt ne irj le egy gyartot! (foleg ne 5-ot, 6-ot, mert ugye nem is azt irtad, hogy MSI-t soha, hanem, hogy ATI-t soha...) Garizd a kartyat es ennyi. Elofordul az ilyen. Amugy csak nekem tunt fel, hogy iponrol sok hibas kartya jon ki? Vagy ez ugyanaz, mint a sapphire hiba% es azert van, mert mindenki onnan rendel? :S
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BMW topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest