Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az alapkérdés ez volt: Kis 7850 mennyivel marad el egy GTX480-tól? Én erre mondtam, hogy általánosságban összehasonlítási alapnak jók a tesztben lévő adatok.
Teljesítményben meg fogyasztásban jobb a 7850 mint a GTX560-Ti 2GB, de nem mindenben. Persze ha nem kell a CUDA és a PhysX akkor mindenképp jobb választás, de ezt nyilván te tudod. Én most is azt mondom, hogy érdemes megvárni a GTX670/Ti kártyákat - nyilván megint van DE, ha nem tudsz várni és/vagy nem számít a pénz... (pölö eladod majd olcsóbban, hogy később mégis másik - mondjuk GTX670/Ti) kártyád legyen. -
kisza25
félisten
jelenleg most ez is elég nagy érvágás lenne, de később lehet beficcenne alá egy i5-750/760,
jobb befektetésnek tűnik, mint egy HD6850/6870, mert azokat rövid időn belül cserélni kellene, vagy kompromisszumokat kötni, kár, hogy nem 3év garis, mert szerintem nekem kb annyi időre elég lenne ez a kártya
köszi a gyors választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest