Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Na meg az sem teljesen tiszta, pontosan melyik kártyáról van szó? Mert Asus-ból is volt többféle. És az mit jelent pontosan hogy melegebb (egyáltalán idle vagy load)? Mihez viszonyítva? Más ugyanilyen kártyákhoz? Az sem mindegy milyen a ház szellőzése, ha nem túl jó, az is okozhatja hogy melegebb.
De amúgy GPU-z segítségével megtudod nézni hogy milyen bios is van rajta és itt ellenőrizheted, hogy hozzávaló-e. Meg azt is van-e frissebb. Azt hogy hogyan érdemes esetleg frissíteni, én nem tudom, már régen foglalkoztam ilyennel.
Ezek szerint használtan vetted? Lehet egy újrapasztázás is segítene valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest