- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
kavics325i #54086 üzenetére
Hát, ha nem érted meg, hogy a te érdeked információt adni, hogy megfelelő segítséget kapj, akkor sajnállak.
Ott 99% GPU-load van, az elméletileg jó. Amúgy 53/72°C-ot jelez. Ezen a szinten elég gáz 20°különbség a kettő között. Más játék, maxi grafika, vagy éppen stress teszt alatt korántsem biztos, hogy ennyin maradna.Speed(R): Hát én elég nagy pixelsűrűségű monitorra váltottam (24" 2560x1080), magasságra jóval kisebb, mint az előző, de AA nélkül még ezen is ocsmány a kép.
Csak pár infó a tesztekről: FC4-et néztem "übercsili", 280X videón 54FPS, XT-men (tuniggal) 52FPS (-1GB RAM-mal), sehol 20% különbség. Anno 8800GT vs. 3870 "ücs" már a jó driverrel 3870 5%kal gyorsabb volt, mint az elméletileg gyorsabb 8800GT, pedig AMD-n csak 11% tuning volt, nV-n meg 20). És még sorolhatnám ezeket a tapasztalatokat, de hosszú lenne és nagyon off, csak azt akartam alátámasztani, mennyire nem szabad kapásból bedőlni a marketingnek, amelyet "teszt" címszó alatt ömlesztenek a nyakunkba.
Sarkadi: Mióta izzaszt a FC4?
Azt már hetekkel ezelőtt írtam, csak senki nem hitte el, hogy simán fut 2GB-os kártyán is.
A 4GB-os kártyákat is csak idióta beállítással lehet leterhelni vele, nálam 3GB-ot sem eszik meg. Ezt hívják optimalizálásnak. TX-et rárakva elszaladna vele a ló, de az egy teljesen értelmetlen feature.
-
Apollo_21
addikt
válasz
kavics325i #54086 üzenetére
Phenom II x4 965 Be jóesetben..de inkább tuninggal...a 1100T max csak bemelegítésre jó...de persze kinek mi, ha megfelel így akkor nincs miről beszélni, viszont így arról szincs h miért ilyen jó hűvös..mert nem a háztól az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Everest / AIDA64 topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest