Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz kavics325i #54086 üzenetére

Hát, ha nem érted meg, hogy a te érdeked információt adni, hogy megfelelő segítséget kapj, akkor sajnállak.
    Ott 99% GPU-load van, az elméletileg jó. Amúgy 53/72°C-ot jelez. Ezen a szinten elég gáz 20°különbség a kettő között. Más játék, maxi grafika, vagy éppen stress teszt alatt korántsem biztos, hogy ennyin maradna.

Speed(R): Hát én elég nagy pixelsűrűségű monitorra váltottam (24" 2560x1080), magasságra jóval kisebb, mint az előző, de AA nélkül még ezen is ocsmány a kép.

Csak pár infó a tesztekről: FC4-et néztem "übercsili", 280X videón 54FPS, XT-men (tuniggal) 52FPS (-1GB RAM-mal), sehol 20% különbség. Anno 8800GT vs. 3870 "ücs" már a jó driverrel 3870 5%kal gyorsabb volt, mint az elméletileg gyorsabb 8800GT, pedig AMD-n csak 11% tuning volt, nV-n meg 20). És még sorolhatnám ezeket a tapasztalatokat, de hosszú lenne és nagyon off, csak azt akartam alátámasztani, mennyire nem szabad kapásból bedőlni a marketingnek, amelyet "teszt" címszó alatt ömlesztenek a nyakunkba.

Sarkadi: Mióta izzaszt a FC4? :F Azt már hetekkel ezelőtt írtam, csak senki nem hitte el, hogy simán fut 2GB-os kártyán is. :DDD A 4GB-os kártyákat is csak idióta beállítással lehet leterhelni vele, nálam 3GB-ot sem eszik meg. Ezt hívják optimalizálásnak. TX-et rárakva elszaladna vele a ló, de az egy teljesen értelmetlen feature.

• Apollo_21

addikt

válasz kavics325i #54086 üzenetére

Phenom II x4 965 Be jóesetben..de inkább tuninggal...a 1100T max csak bemelegítésre jó...de persze kinek mi, ha megfelel így akkor nincs miről beszélni, viszont így arról szincs h miért ilyen jó hűvös..mert nem a háztól az...

Új hozzászólás Aktív témák