- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB #53761 üzenetére
Nincs meg a játék még ismerősöknek sem. Egyébként laggol, vagy van vmi más problémája?
UHD pack-em Skyrimhez van, v. Oblivionhoz QTP3. Előbbi 2GB RAM-mal is szalad utóbbival eddig bármilyen kártyát kifektettem, de most nincs fent, mert olyan modokat tettem föl, amelyek nem komálják._András_: 50%
Sztem cserélik hasonlóra. Vagy kérd vissza az árát, és vedd meg az XT-met; amióta megvan, 1x volt ilyen hibám, egy hibás C telepítő miatt, se több (leszámítva a legelején a PC-energiagazdálkodást Inteles lapoknál, ami ugye 1 clickkel kikapcsolható, de jó ideje már az sem gond). Ráadásul jóval gyorsabb is. Vagy próbálkozhatsz Afterburenerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest