- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Balancee #53703 üzenetére
Hát nem, mert nincs meg, jelenleg sem a cc, sem a játék nincs fent, de valamikor feltöltöttem, megnézem, megvan-e még a képek között (nincs, őgy fest, a régebbiek aut. törlődnek). De sztem nem olyan bonyolult. Játék beállításoknál HOZZÁADOD (+) a bf4.exe-t, aztán erre a profilra külön rá kell kattintani, mert máskülönben az idióta CC az ált. beállításokat írja át. Mész sorban lefelé, mindenből kiválasztod az alkalmazás beállításainak bővítését (vagy felülírását, de az előbbivel kezdd) a legjobb minőséget, optimalizálásokat meg kikapcsolod, ill. tesszt. alkamazásvezéreltre (v. maximumra, de elsőre itt is az előbbit javaslom) teszed, aztán elmented. Ennyi. Nem tudom, a megoldás mennyire kártyafüggő, de nálam és pár másik embernél is bejött. AMD nem nyúlkált bele a játékba, innentől kezdve szépen futott, az egészet így toltam végig másodjára lag- és bugmentesen.
papírzacsi: Hogy ez mennyire "smart" megoldás!
Berakom a kártyát a gépbe, becsukom, de még plexin át sem azt nézem játék közben, de ő azért jelzi a melegedést a ledekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest