Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
belinho #53471 üzenetére
Mindenki szerint 1értelmű volt, mit írtam (és ki írta marhaságot, leszólva a monitorozó programokat), csak nem mindenki teszi ki magát a hozzád hasonlóak állandó támadásainak. De hogy megpróbáljam megértetni veled a lényeget (csak 1x, vagy megérted, vagy megint nem): Ha kevés a 2GB RAM, akkor laggolást v. sima belassulásokat tapasztalunk grafikailag igényesebb szakaszokon, az égadta világon semmiféle monitorozásra nincs szükség ezt látni. Én viszont eddig egyetlen játékban sem láttam ilyen jelenséget (legalábbis amit a "kevés" RAM okozott volna), és sztem mások sem 2GB-os VGA-val, legalábbis nem a VGA miatt. Szarul beállított tuningot (PC) persze láttam nem keveset (főleg hibajavítós működést), ami egy "kisebb" VGA-val nem feltétlenül jön ki. Kaptam jó pár segélykérést, a PC beállításainak optimalizálása, vagy a Catalyst profil felülírása MINDEN esetben eltüntette a VGA-nak tulajdonított hibákat.
Senkinek nem kellett az amúgy jó és erős VGA-ját lecserélnie.
csakdzsó. Elmletileg GPU Tweak, de valakinél pont az megy. AB valóban a legjobb (viszont sok lehetőség miatt nem feltétlenül fog elsőre rendben menni), de van, akinél meg azzal van probléma. Trixx, ált működik. Ha AB-hez bármi segítség kell, szólj nyugodtan.
RetepNyaraB: Ez csak a bölcsességedet bizonyítja.
Ha minden jól megy, nem kell változtatni. Viszont nem használsz olyan játékot, amelynek újabb kéne? Mert akkor hiába bevált a régi. 13-asok közül nekem is úgy rémlik, hogy a .4, a .7 és a .12 volt jó, 2014-ből a .1b2 (Mantle), .4, .8 és 11b (nálam install manager hibákat produlált eltávolítás után, de jó volt), .12. Persze sajna konfigonként változik. Nálam viszont mind közül máig a 13.12 leggyorsabb szinte mindenben, csak 14.8 közelítette meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest