Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz belinho #53471 üzenetére

Mindenki szerint 1értelmű volt, mit írtam (és ki írta marhaságot, leszólva a monitorozó programokat), csak nem mindenki teszi ki magát a hozzád hasonlóak állandó támadásainak. De hogy megpróbáljam megértetni veled a lényeget (csak 1x, vagy megérted, vagy megint nem): Ha kevés a 2GB RAM, akkor laggolást v. sima belassulásokat tapasztalunk grafikailag igényesebb szakaszokon, az égadta világon semmiféle monitorozásra nincs szükség ezt látni. Én viszont eddig egyetlen játékban sem láttam ilyen jelenséget (legalábbis amit a "kevés" RAM okozott volna), és sztem mások sem 2GB-os VGA-val, legalábbis nem a VGA miatt. Szarul beállított tuningot (PC) persze láttam nem keveset (főleg hibajavítós működést), ami egy "kisebb" VGA-val nem feltétlenül jön ki. Kaptam jó pár segélykérést, a PC beállításainak optimalizálása, vagy a Catalyst profil felülírása MINDEN esetben eltüntette a VGA-nak tulajdonított hibákat. :P Senkinek nem kellett az amúgy jó és erős VGA-ját lecserélnie. :U

csakdzsó. Elmletileg GPU Tweak, de valakinél pont az megy. AB valóban a legjobb (viszont sok lehetőség miatt nem feltétlenül fog elsőre rendben menni), de van, akinél meg azzal van probléma. Trixx, ált működik. Ha AB-hez bármi segítség kell, szólj nyugodtan. :R

RetepNyaraB: Ez csak a bölcsességedet bizonyítja. :R Ha minden jól megy, nem kell változtatni. Viszont nem használsz olyan játékot, amelynek újabb kéne? Mert akkor hiába bevált a régi. 13-asok közül nekem is úgy rémlik, hogy a .4, a .7 és a .12 volt jó, 2014-ből a .1b2 (Mantle), .4, .8 és 11b (nálam install manager hibákat produlált eltávolítás után, de jó volt), .12. Persze sajna konfigonként változik. Nálam viszont mind közül máig a 13.12 leggyorsabb szinte mindenben, csak 14.8 közelítette meg.

Új hozzászólás Aktív témák