Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
katt777
üzenetére
a 30%os terheles mondjuk threadlimitet jelent ha csak egy szalat hasznal a jatek. pl Stalker CoPvolt ilyen. ha a lost alpha azt hasznalja, akkor ertelemszeruleg egy threadet ki fog maxolni, illetve ha bemokoltak a SoC / CS ket threadjet akkor kettot... de utobbi multithreadet amiatt dobtak ki, mert egy ido utan a game state korrumpalodott (plusz dx11nek kisebb a cpuigenye a stalker eseteben).
aztan vannak erdekes esetek is, ott volt a Crysis 1: CPU ilyen 40-60 korul, GPU megint 70-80 korul meg egy 3870el. aztan upgradeltem egy 6950re es elkezdett 80% fole menni a proci. viszont a CFfel meg ment, de nem skalazodott szepen (tippre a post process eszi meg).
ilyen meg a bioshocknal lattam, ott eyefinityvel valamiert mediumon es very highon is ugyanannyi fpst kaptam. de a hasonlo koru UE3mas dishonorednek meg semmi baja nem volt. viszont most van egy threadenkent olyan 40%al gyorsabb procim negyszeres pciE savszellel es dupla memsavszellel, szoval le kene benchelni
.dx11el azert sokkal egyszerubbe valt tobbkijelzos setupokkal az elet. ami jo, mert mashol vannak a bottleneckek, en meg nem tudok 8GHzs procit rakni a cf ala, hogy eleg legyen (tippre shift1nek par esetben kb annyi kene).
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.