- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Memóriakártya topic
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Meg jegyezném ezeket nem lehet alul feszelni semmivel csak ha BIOST szerkesztesz. HD7850-7870-270-270x nem lehet alul feszelni. Csak BIOS MODdal. A HD7870xt teljesen más tészta. Ne indulj ki a saját kártyádból. Én nem is tettem volna be ebbe a topikba az xt-ket. Nincs itt a helye. Egy külön állatfaj az xt.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777
üzenetére
gondolj bele, mennyi időt takarítanék meg egy olyan VGA-val, amelynek a driverével annyira nincsenek hibák, hogy érdeklődés hiányában még a topicja is megszűnt.
nah, pont ezért próbáltam ki a 270X+7870 CF után egy GTX770-et... és lőn minden ok... persze vannak itt "ismerőseim" akiknek vígan megy a CF, bug halál stb nélkül... elismerem

Hát még azok hogy örültek, akiknek segítettem

ezt mindig felhozod, és pont ugyanúgy le#@&om, mint anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Te menthetetlen vagy ember, állandóan ezzel az alázós szöveggel jössz, előbb-utóbb úgy ki leszel vágva innen, mint a sicc.
Az hogy a szövegértelmezés és a felfogás nem megy, azon nem tudok segíteni, mindenbe belepiszkálsz, ami aztán nem is működik, de utána lehet szidni, hogy az alkalmazás a szar, és nem benned van a hiba
Frissítéseket se telepítesz, meg olyan dolgokba nyúlsz bele, amibe nem kéne, utána meg csodálkozol, hogy nálad nem működik a többieknél meg igen, meg jössz az avultatós dumával, hogy azért nem működik.Már öten magyarázták el neked, hogy azt írtad senki ne telepítse az MS AB 4.0.0 final-t, semmilyen beállításokról nem volt szó, de képtelen vagy felfogni, mindenki hülye csak te tudod a tutit.
Tudtam, hogy ezt is meg fogod magyarázni

1.Ja a Physx meg a Cuda korlátozó tényező, akkor meg miért AMD-t vettél előzőleg is, nem NV-t! Tudom jó áron volt, nem kell megmagyarázni.
Az gondolom nem fog zavarni, hogy NV-vel lehet nem lesz full DX 12 támogatás ugye
2: "3-4GB-os pénzkihúzást a Mantle-lel kapcsolatban írtam, ti. hogy proci gyorsul, de VGA-nak kell a 3GB már full HD-be is, ami miatt meg lehet majd drágább procit venni."
Korábban meg azt írtad még MANTLE alatt sem zabál 2GB-nál többet semmi
, most akkor még sem elég ugye. De Mantle sem kell, mert már sok címnél be sem kapcsolhatsz mindent, ha nincs a 2GB+ Vram
, szóval mégis kell, ezért pakolja a vramot az NV-is.3: Azért elég érdekes, hogy a CCC topikban már másoknak is Intelt ajánlasz, mert az időtállóbb, mint az AMD. Pont ezért szajkóztuk mindig, hogy Intel-t kell venni, akár használtan is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Memóriakártya topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)