Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nem elég. Én sem azért vettem drágább procit, hogy jól mutasson az adatlapomon, hanem mert saját tapasztalatomból tudom, hogy mennyit mikrolaggban jelent egy erősebb proci.
Ha adott keret áll rendelkezésre természetesen a VGA felé érdemes súlyozni és abből drágábbat venni, de ettől függetlenül ne ringassuk magunkat olyan tévképzetekben, hogy játékélményben nem jelentene egy masszív minőségi ugrást egy gyorsabb proci (ugyanazon a felbontáson meg beállításokon)
Én jelen pillanatban két olyan játékkal is játszom, amelyek nem lennének hálásak a Phenomnak:
-X-Com The Bureau (kúrva jó játék)
-SC2J.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest