Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én is mondtam, nincs értelme vitázni. Nem csak magam teszteltem, más teszteket is néztem, és azokban az állítólag tuningolhatatlan nV kártyák is szépen viszik a túlhajtást. AMD-nél én csak azt láttam, hogy ami 15%-nál nagyobb tuning (most sem a 30% tuninggal sem használható alsó kategóriára gondolok, vagy az erősebb kártyák butított kiadásaira), az valahol, valamiben elbukik, lehet, hogy éppen Borderlandsben 45p játék után (tapasztalat), amit senki nem tesztel. Nagyobb tuningnál a léghűtéses kártyák meg jobbára megfőnek. Mutass már egy 30%-ban stabilan tuningolt 7870XT-t, légyszí!

belinho: Fesszel együtt úgy lehet beállítani, hogy 2 profilt csinálsz, csakhogy ezek auto váltása nem működik W8 alatt (pedig, ha megtalálnám, hogyan vittem le anno a gyári határértékeket, akkor 300/450-nel gyári 0.8V-on teljesen jó lenne). A Powerplay az órajeleket illetően rendben működik. Feszt sajna akkor sem vált, ha kikapcsolom a fix feszt. Egyébként most belőttem CCC-ben, az is majdnem annyi feszt ad a tuningnak, mint amit AB-ben adhatnék, AB-re meg rábíztam a hűtésvezérlést, mert a gyári egy kupac szar.
proci985: Kész szerencse, hogy már az elején írtam, hogy nem a gyengébb, illetve a visszabutított kártyákról beszélek.
Mind a 7850, mind a 7950 ilyen. nV-ból is sokkal jobban tuningolható egy ilyen jellegű kari, mint bármelyik kategória csúcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mind a 7850, mind a 7950 ilyen. nV-ból is sokkal jobban tuningolható egy ilyen jellegű kari, mint bármelyik kategória csúcsa.