Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozont

veterán

válasz nagy.matyika #48624 üzenetére

Nem mondtam hogy rossz a hűtése, de előfordul néha hogy a gyártók alul vezérlik a venti sebességét és elégtelen lesz a hűtés. De szerencsére akkor nem ez volt a probléma. Ha nincs problémád a kártyával, nem erőltetném a BIOS frissítést, gyorsabb nem lesz tőle. :)
    Ha a feszültséget nem piszkálod nem lesz baj a tuningtól, az hogy megfagy egyszer-kétszer nem probléma. Inkább a vram-mal kell jobban vigyázni, de ésszel, szépen apránként emelve az órajelet azzal sem lesz baj. De olyan sokat nem hiszem hogy gyorsulna egy kis tuningtól játékok alatt, erről csak később tudok nyilatkozni. Esetleg a többiek mondanak valami tapasztalatot.

Ezt dobta nekem a a Haeven és Valley, Extreme és Extrem HD presettel:

Ezt meg a 3DMark.

(#48620) Jocy

Igen, azt tudom hogy ott kell bekapcsolni, de nem megy Uefi mód mellett az Ultra fast boot. Nem kapcsol be a monitor, viszont ha visszateszem Fast boot-ra akkor gond nélkül, bármilyen módban van is a kártya. Azért kérdeztem, hogy valaki használja-e így esetleg. Vajon a kártya bios terén van probléma, vagy csak a lappal nem szeretik egymást. Mondjuk úgy rémlik valahol olvastam, hogy legalább 2.3.1 verziójú UEFI-nek kell lennie a lapon hogy működjön a dolog. De még nem találtam semmi infót arról, hogy a lapomon milyen van.

Új hozzászólás Aktív témák