Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
nagy.matyika #48624 üzenetére
Nem mondtam hogy rossz a hűtése, de előfordul néha hogy a gyártók alul vezérlik a venti sebességét és elégtelen lesz a hűtés. De szerencsére akkor nem ez volt a probléma. Ha nincs problémád a kártyával, nem erőltetném a BIOS frissítést, gyorsabb nem lesz tőle.
Ha a feszültséget nem piszkálod nem lesz baj a tuningtól, az hogy megfagy egyszer-kétszer nem probléma. Inkább a vram-mal kell jobban vigyázni, de ésszel, szépen apránként emelve az órajelet azzal sem lesz baj. De olyan sokat nem hiszem hogy gyorsulna egy kis tuningtól játékok alatt, erről csak később tudok nyilatkozni. Esetleg a többiek mondanak valami tapasztalatot.Ezt dobta nekem a a Haeven és Valley, Extreme és Extrem HD presettel:
(#48620) Jocy
Igen, azt tudom hogy ott kell bekapcsolni, de nem megy Uefi mód mellett az Ultra fast boot. Nem kapcsol be a monitor, viszont ha visszateszem Fast boot-ra akkor gond nélkül, bármilyen módban van is a kártya. Azért kérdeztem, hogy valaki használja-e így esetleg. Vajon a kártya bios terén van probléma, vagy csak a lappal nem szeretik egymást. Mondjuk úgy rémlik valahol olvastam, hogy legalább 2.3.1 verziójú UEFI-nek kell lennie a lapon hogy működjön a dolog. De még nem találtam semmi infót arról, hogy a lapomon milyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest