Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Én is ezen filozofáltam, pontosabban hogy mennyire kell az a 2GB, de könnyített az Ipon sokak dolgán, mert a tegnap meghirdetett Sleeping Dogs akció(minden 7800-as kártyához adnak egy ingyen játékot) örömére mára elfogyott a 47 ezer forintos Sapphire HD7850 1GB-os változata.
Maradt viszont 54-ezerért a 2GB-os változat.Viszont ahogy nézem a 2GB-os változat nem hoz annyit a konyhára, mint amennyivel többe kerül, techPowerUp cikke meggyőző eredményekre jutott. Tudomásom szerint a texture streaming alkalmazása egyébként is nagyon elterjedt a kisebb memóriával rendelkező kártyák miatt, ha az ember nem tervez nagyobb AA meneteket, vagy kisebb felbontáson játszik(mint én is megvagyok a 1280-as SPVA monitorommal), szerintem nem jár feltétlen rosszul az olcsóbb kártyával sem.
-
Stan648
tag
Én azt tanácsolom felezett memóriásat soha ne vegyél. Én régen vettem egyszer olyat, akkor X1900XT-t vettem 256MB-osat, eredetileg 512MB-os volt az a széria. Nem szuperált jól, ment de amikor kevés volt laggolt. 7850-nél az 1GB kevés, de szerintem meg 2GB sok. De inkább legyen sok, mint kevés. Legalábbis ebben a kérdésben igen, a sok a jó.

#: Szerintem az jár jól akinek elpida ramos a 7850-e, mert későbbi gyártású a gpu, ami akár jobb minőségűen sikerülhetett. Gondolom ahogy a kihozatali arány javul, akkor javul a minőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Maradt viszont 54-ezerért a